09.04.2018 11:05

Vangažos no kravas automašīnām nozagta dīzeļdegviela

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
attēlam ir ilustratīva nozīme attēlam ir ilustratīva nozīme arhīvs

Sestdien Gaujas ielā Vangažos, uzlaužot vārtiņus un iekļūstot slēgtā teritorijā, veikta dīzeļdegvielas zādzība no kravas automašīnām, liecina Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirkņa informācija.

Pagājušās nedēļas sākumā Inčukalna novadā pastrādātas vēl divas zādzības. Egļupē, uzlaužot slēdzeni, no privātmājas nozagts televizors un vairāki radioaparāti, bet Kļavās, uzlaužot piekaramo atslēgu, apzagta dārza mājiņa.

Vairāki notikumi policijā fiksēti arī Siguldas novadā. Jūdažos automašīnai "Ford Mondeo" izsists aizmugurējais stikls, Pulkveža Brieža ielā Siguldā kādam spēkratam bojātas četras riepas, Siguldas pagastā bojāts traktora "T-25" priekšējais un labā sāna stikls, bet Siguldā īpaši aizsargājamā dabas teritorijā nocirsti divi ozoli un četras gobas.

Kopumā Valsts policijas Siguldas iecirknī pēdējo divu nedēļu laikā reģistrēti 108 notikumi un uzsākts 21 kriminālprocess – septiņi par zādzībām, septiņi par tīšu mantas bojāšanu, četri par patvaļīgu koku ciršanu, divi par nodarījumiem pret personas veselību un viens par narkotisko vielu glabāšanu. Uzsāktas 24 administratīvās lietvedības un 12 resoriskās pārbaudes, kā arī sastādīti 29 administratīvā pārkāpuma protokoli.