03.04.2018 14:17

Lieldienu brīvdienās Pierīgā aizturēti astoņi "dzērājšoferi"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Lieldienu brīvdienās Pierīgā aizturēti astoņi "dzērājšoferi" arhīvs

Četru Lieldienu brīvdienu laikā policija Rīgas reģionā aizturējusi piecpadsmit autovadītājus alkohola reibumā un divus – narkotisko vielu iespaidā. Astoņi "dzērājšoferi" aizturēti Pierīgā – pa diviem Mālpilī un Mārupes novadā, kā arī pa vienam Baložos, Ikšķilē, Siguldā un Jūrmalā.

Lieldienu brīvdienas Rīgas reģiona ceļos pagājušās gluži mierīgi. Reģistrēti 53 ceļu satiksmes negadījumi, kas ir aptuveni divu parastu darbdienu norma. Cietuši seši cilvēki, turklāt Pierīgas novados fiksēts tikai viens negadījums ar cietušajiem – pirmdien Babītes novadā avarējusi vieglā automašīna "Ford Mondeo" un miesas bojājumus guvis 22 gadus vecs vīrietis un astoņus gadus vecs zēns.

Trīs autoavārijas notikušas Ķekavas novadā – piektdien Baložos sadūrušās vieglās automašīnas "Volvo S60" un "Renault Megane", sestdien "Alfa Romeo", "Audi A6" un kravas auto "Fiat Doblo", bet pirmdien Daugmalē – "Audi A6" un "Volvo V60". Vēl Jaunolainē stāvošā transporta līdzeklī ietriekusies automašīna "Jaguar X Type", bet Carnikavā avarējusi "Opel Meriva".

Kopumā policija ceļu satiksmes negadījumu jomā pēdējo četru dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 737 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 271 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un piecus par agresīvu braukšanu.