21.03.2018 09:29

Autoavārijās Olaines, Babītes un Mālpils novados cietuši cilvēki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Autoavārijās Olaines, Babītes un Mālpils novados cietuši cilvēki arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā ceļu policija reģistrējusi 90 ceļu satiksmes negadījumus. Cietuši 16 cilvēki, viņu vidū četri gājēji. Trīs negadījumi, kuros cilvēki guva ievainojumus, fiksēti arī Pierīgas novados.

Otrdien Olaines novadā, apgāžoties automašīnai "BMW 316", miesas bojājumus guvis 36 gadus vecs vīrietis. Babītes novadā šķērslim uztriekusies automašīna "Toyota Aris", un cietusi 19 gadus veca jauniete, bet Mālpilī līdzīgā negadījumā savainota 72 gadus veca sieviete.

Pierīgā notikuši vēl vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros cilvēki gan nav cietuši. Siguldā, Jaunatnes ielā notikusi automašīnu "Opel Zafira" un "Audi A6" sadursme, bet uz Vidzemes šosejas avarējusi vieglā automašīna "VW Passat". Olaines novadā sadūrušās automašīnas "BMW 330" un "KIA Venga", kā arī "VW Passat Variant" un "Ford Fiesta", Garkalnes novadā – "Mercedes Benz" un "VW New Beetle", bet Babītes novadā – "Mitsubishi Carisma" un kravas auto "Volvo". Inčukalna novadā avārijā iekļuvusi automašīna "BMW 320", Stopiņu novada Sauriešos – "VW Bora", Zviedru ielā Salaspilī – kravas auto "Iveco".

Policija kopš pirmdienas Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumu jomā sastādījusi 425 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 117 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un trīs par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas četras personas, arī viena Inčukalna novadā.