19.03.2018 11:05

Inčukalna novadā nozagta čuguna vanna un juvelierizstrādājumi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Inčukalna novadā nozagta čuguna vanna un juvelierizstrādājumi arhīvs

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirknī pagājušajā nedēļā reģistrēti 56 notikumi, uzsākti 11 kriminālprocesi, piecas administratīvās lietvedības un 14 resoriskās pārbaudes, kā arī sastādīti 16 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Vairākas zādzības pagājušajā nedēļā reģistrētas Inčukalna novadā. Gaujā no dārza nozagta lietota čuguna vanna, Inčukalnā no privātmājas, izsitot terases durvju stiklu, nozagti juvelierizstrādājumi un nauda, bet no vilciena Sigulda – Rīga pieturvietā "Silciems" nozagts kases aparāts. Vēl Inčukalnā policija fiksējusi kādas privātmājas fasādes tīšus bojājumus.

Siguldā pašvaldības policijas darbinieki iecirknī nogādāja kādu 1982.gadā dzimušu vīrieti stiprā alkohola reibumā. Pārbaudot aizturētās personas datus, tika konstatēts, ka viņš atrodas policijas meklēšanā.

Kopumā no 11 kriminālprocesiem četri uzsākti par nodarījumiem pret personas veselību, pa diviem – par zādzībām un par mantas tīšu bojāšanu, kā arī pa vienam – par krāpšanu, par tiesas lēmuma par pagaidu aizsardzību pret vardarbību nepildīšanu un par nodarījumu tautsaimniecībā.