15.03.2018 10:19

Olaines novadā novērsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks (papildināta)

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines novadā novērsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks (papildināta) arhīvs

Plkst. 1.16 naktī uz ceturtdienu Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Olaines novadu, kur, pēc sākotnējās informācijas, ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu dzīvojamā mājā.

Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg garāža, ēkas ārsiena, jumts, nojume, šķūnis, dzīvojamās mājas pirmais stāvs un automašīna 220 kvadrātmetru platībā.

Pirms VUGD ierašanās no dzīvojamās mājās bija evakuējušies divi cilvēki. Šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks likvidēts plkst. 7.38, informēja VUGD.

Kopš nedēļas sākuma VUGD no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis desmit izsaukumus. "Apriņķis.lv" jau ziņoja pa traģisko negadījumu pirmdien Siguldas novadā, kur dārza mājas ugunsgrēkā gāja bojā cilvēks.

Otrdien Siguldas novadā degusi dārza māja 35 kvadrātmetru platībā, bet pie Vidzemes šosejas Garkalnes novadā aizdedzies elektrības stabs. Trešdien dzīvojamā mājā Ķekavas novada Baložos bija aizdegusies sega, savukārt Jūras ielā Carnikavā vienstāva neapsaimniekotā ēkā dega atkritumi 40 kvadrātmetru platībā. Vizbuļu ielā Siguldā un Skolas ielā Mālpilī dzīvojamo māju dūmvados deguši sodrēji.

Zeltrītu ielā Mārupē VUGD darbinieki, aizgriežot ventili, novērsuši gāzes noplūdi no vieglās automašīnas, bet Jūrmalā nocēluši no koka kaķi.