12.03.2018 11:47

Siguldas novadā nozog mobilos telefonus un gāzes balonus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
attēlam ir ilustratīva nozīme attēlam ir ilustratīva nozīme arhīvs

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirknī pagājušajā nedēļā reģistrēti 42 notikumi un uzsākti pieci kriminālprocesi – divi par zādzībām un pa vienam par piesavināšanos, par nodarījumu pret personas veselību un par tiesas lēmuma par pagaidu aizsardzību pret vardarbību nepildīšanu.

Piektdien policija Siguldā par mobilo telefonu "Samsung" un "Nokia" zādzībām uz karstām pēdām aizturējusi kādu 1997. gadā dzimušu vīrieti. Savukārt Siguldas novados Jūdažos, uzlaužot piekaramo atslēgu, pastrādāta četru 50 litru gāzes balonu zādzība no gāzes balonu novietnes.

Siguldas iecirknī pagājušās nedēļas sākumā reģistrēti divi gadījumi, kad divi cienījama vecuma cilvēki (1946.un 1938. g.dz.), pilsētā pārvietojoties pa gājēju ietvi, uz nenotīrītā ceļa seguma paslīdējuši, krituši, guvuši miesas bojājumus un nogādāti slimnīcā.

Valsts policijas Siguldas iecirknī pagājušajā nedēļā uzsāktas arī septiņas administratīvās lietvedības un septiņas resoriskās pārbaudes, kā arī sastādīti 17 administratīvā pārkāpuma protokoli.