12.03.2018 09:25

Satiksmes negadījumos Stopiņu un Carnikavas novados cietuši vīrieši

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Satiksmes negadījumos Stopiņu un Carnikavas novados cietuši vīrieši Valsts policija

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā policija reģistrējusi 78 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 15 cilvēki, viņu vidū četri gājēji. Divi negadījumi ar cietušajiem fiksēti arī Pierīgas novados.

Piektdien Stopiņu novada Sauriešos notikusi vieglo automašīnu "BMW 316" un "Toyota Corolla" sadursme, kurā miesas bojājumus guvis 32 gadus vecs vīrietis. Savukārt svētdien Carnikavas novadā automašīnas "Opel Astra" avārijā ievainots 67 gadus vecs vīrietis.

Pierīgas novados reģistrēti vēl vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros cilvēki gan nav cietuši. Četri no tiem notikuši Baldones novadā, kur piektdien notikušas automašīnu "Opel Astra", "VW Caddy" un "Renault Megane" sadursme, kā arī "Nissan Almera" un kravas auto "Volvo" sadursme, sestdien sadūrušās "Toyota Land Cruiser" un "BMW 535", bet svētdien avārijā iekļuvusi "BMW 520".

Stopiņu novada Dreiliņos sadūrušās vieglās automašīnas "Opel Corsa" un"Audi A6", bet Sauriešos – "BMW 730" un kravas auto "Scania". Garkalnes novada Sužos sadursmē iekļuvušas "Audi 80" un "Nissan Qashqai", Ķekavas novada Vimbukrogā avarējusi "Ford Focus C-Max", bet Siguldā, uz Vidzemes šosejas – "VW Golf".

Policija kopš pagājušās piektdienas Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumu jomā sastādījusi 651 administratīvā pārkāpuma protokolu, tajā skaitā 221 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un trīs par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturēti 19 cilvēki, arī pa vienam Baltezerā, Valdlaučos un Dreiliņos.