09.03.2018 09:42

Ceļu satiksmes negadījumos Ādažu un Baldones novados cietuši cilvēki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ceļu satiksmes negadījumos Ādažu un Baldones novados cietuši cilvēki arhīvs

Aizvadītās diennakts laikā Rīgas reģionā ceļu policija reģistrējusi 65 ceļu satiksmes negadījumus, kuros miesas bojājumus guvuši deviņi cilvēki. Divi negadījumi ar cietušajiem fiksēti arī Pierīgas novados.

Ceturtdien Baldones novadā vieglo automašīnu "Opel Vectra" un "Audi A6" sadursmē ievainojumus guvis 47 gadus vecs vīrietis. Savukārt Ādažu novadā, avarējot automašīnai "Škoda Superb", cietusi 16 gadus veca jauniete.

Vēl Zemgales ielā Olainē sadūrušās vieglās automašīnas "Audi A3", "Toyota Avensis" un "Volvo S80", Ikšķiles novadā – "Chevrolet Lacetti" un "Opel Vectra", kā arī "Chrysler Grand Voyager" un "Hyundai Sonata", Ādažu novadā – "Audi A6" un "Kia CEE'D", bet Ķekavas novadā šķērslim uztriekusies vieglā automašīna "Chrysler Town&Country". Šajos negadījumos cilvēki nav cietuši.

Policija ceturtdien Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumu jomā sastādījusi 225 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 57 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un trīs par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturēti divi cilvēki.