05.03.2018 09:33

Triju automašīnu sadursmē Saulkrastu novadā cietuši pieci cilvēki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Triju automašīnu sadursmē Saulkrastu novadā cietuši pieci cilvēki arhīvs

Svētdien Murjāņu ielā Saulkrastos notikusi divu vieglo automašīnu "VW Golf" un automašīnas "Toyota Aris" sadursme, kurā miesas bojājumus guvuši pieci cilvēki – 27, 31 un 43 gadus vecas sievietes, 30 gadus vecs vīrietis un septiņus gadus vecs zēns.

Vēl viens ceļu satiksmes negadījums ar cietušajiem pagājušās nedēļas nogalē Pierīgā fiksēts piektdien Nītaures ielā Siguldā, kur automašīnu "BMW 730" un "Opel Vectra" sadursmē cietusi 19 gadus veca jauniete un 25 gadus vecs vīrietis.

Par laimi, bez cietušajiem Pierīgā beigušies vēl vairāki negadījumi. Olaines novadā sadūrušās vieglās automašīnas "Mercedes Benz" un "VW Tiguan", Liliju ielā Mārupē – vieglā "Toyota Corolla" un kravas "VW Caddy", Carnikavas novada Gaujā avarējušas "BMW 320" un "Audi A4", bet Skolas ielā Salaspilī – "Peugeot 406".

Kopumā kopš pagājušās piektdienas Rīgas reģionā reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums, cietuši 12 cilvēki, arī divi gājēji.

Policija pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumu jomā sastādījusi 743 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 293 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un astoņus par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturēti 12 cilvēki.