26.02.2018 09:39

Automašīnu sadursmē Saulkrastu novadā cietuši četri cilvēki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Automašīnu sadursmē Saulkrastu novadā cietuši četri cilvēki arhīvs

Kopš pagājušās piektdienas Rīgas reģionā policija reģistrējusi 97 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 24 cilvēki, ari astoņi gājēji. Viena no smagākajām avārijām fiksēta sestdien Saulkrastu novadā.

Tur notikusi vieglo automašīnu "Opel Vectra Caravan" un "Opel Mokka" sadursme, kurā miesas bojājumus guva 24 un 64 gadus vecas sievietes, kā arī 34 gadus vecs vīrietis un sešus gadus vecs zēns.

Vēl sestdien Krimuldas novadā, apgāžoties automašīnai "Opel Astra", cietusi 30 gadus veca sieviete, Jūrmalā vieglo automašīnu "Toyota Auris" un "VW Passat" sadursmē ievainojumus guvušas 52 un 21 gadu vecas sievietes, bet Babītes novadā "Land Rover" un "Volvo V50" sadursmē miesas bojājumus guvusi 36 gadus veca sieviete.


Babītes novadā nedēļas nogalē reģistrēti vēl vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros cilvēki gan nav cietuši. Sestdien avarējušas vieglās automašīnas "Nissan Qashqai" un "Seat Ibiza", kā arī trijos negadījumos sadūrušās automašīnas "Hyundai" un "Audi A4", "VW Golf", "Opel Astra" un "Volvo V70", kā arī kravas "Iveco" un "VW Passat".

Ievērojams skaits autoavāriju bez cietušajiem pēdējo dienu laikā fiksēts arī citos Pierīgas novados. Rīgas gatvē Ādažos avarējušas vieglās automašīnas "Lexus" un "Opel Astra", Rīgas ielā Baldonē – "Audi A4", bet Garkalnē sadūrušās automašīnas "VW Passat" un "Mercedes Benz GLK 250".

Skolas ielā Ikšķilē šķērslim uztriekusies vieglā automašīna "Audi 80", Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā – "VW Golf Variant", Nākotnes ielā Ķekavā – "Volvo S70", Jaunmārupē – kravas "MAN TGE", Veselības ielā Olainē – "BMW 330", bet Zemgales ielā Olainē notikusi "Jeep Grand Cherokee" un "Toyota Auris" sadursme. Vēl Siguldas novadā sadūrušās vieglās automašīnas "Ford Fiesta" un "Renault Megane", bet Stopiņu novada Rumbulā avārijā iekļuvusi kravas automašīna "Scania".

Policija pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumu jomā sastādījusi 697 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 250 par braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturēti 17 cilvēki, arī pa vienam Ķekavas, Stopiņu un Ādažu novados.