21.02.2018 10:22

Divu kravas automašīnu sadursmē Salaspils novadā cietis vīrietis

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
attēlam ir ilustratīva nozīme attēlam ir ilustratīva nozīme arhīvs

Kopš nedēļas sākuma ceļu policija Rīgas reģionā reģistrējusi 89 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 13 cilvēki, arī divi gājēji. Viens no negadījumiem fiksēts otrdien Salaspils novadā, kur kravas automašīnu "Volvo" un "Scania" sadursmē miesas bojājumus guvis 53 gadus vecs vīrietis.

Vēl vairākos satiksmes negadījumos Pierīgā no cietušajiem izdevies izvairīties. Mārupes novadā Tīrainē avarējusi kravas automašīna "MAN", Rīgas ielā Salaspilī – "VW LT35", Ķekavas novadā – vieglā automašīna "VW Fox" un kravas auto "Scania", Gaujas ielā Ādažos – "Mercedes Benz Sprinter", Rīgas ielā Baldonē – "Subaru Forester", bet Stopiņu novada Dreiliņos – "Kia Cee'D".

Mārupes novadā sadūrušās automašīnas "Audi A6" un "Scania 124", Ķekavas novada Baložos – "Audi A6" un "Volvo S60", bet Salaspils novadā – "BMW X3" un "Audi A6 Avant".

Policija pirmdien un otrdien Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumu jomā sastādījusi 424 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 138 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un sešus par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturēti deviņi cilvēki.