14.02.2018 11:02

Trīs auto sadursmē uz Tallinas šosejas Lilastē gājis bojā kravas auto šoferis (papildināta)

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Trīs auto sadursmē uz Tallinas šosejas Lilastē gājis bojā kravas auto šoferis (papildināta) arhīvs

Carnikavas novada Lilastē uz Tallinas šosejas otrdienas rītā trīs auto sadursmē gājis bojā kravas auto šoferis, 42 gadus vecs vīrietis. Negadījumā bija iesaistītas trīs automašīnas – kravas automašīna "DAF", mikroautobuss "Renault" un vieglā automašīna "Opel".

Negadījumā gāja bojā kravas auto šoferis. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā informēja, ka mirušā atbrīvošanai no automašīnas izmantoti hidrauliskie instrumenti. Pirms glābēju ierašanās no cita negadījumā iesaistītā spēkrata izkļuva divi cilvēki, kuri nodoti mediķiem. Miesas bojājumus guvuši divi 37 un 62 gadus veci vīrieši.

Pirmdien vakarā Mazcenu alejā Jaunmārupē no ceļa nobraukusi uz Neriņas upītē ieslīdējusi vieglā automašīna "Mitsubishi Lancer". Spēkratu no ūdens izvilka VUGD darbinieki, bet Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāvji notikuma vietā snieguši palīdzību cietušajām – 44 gadus vecai sievietei un astoņus gadus vecai meitenītei.

Kopumā divu pēdējo dienu laikā Rīgas reģionā reģistrēti 72 ceļu satiksmes negadījumi, kuros 15 cilvēki cietuši un viens gājis bojā. Pierīgas novados fiksēti vēl vairāki negadījumi, kas, par laimi, beigušies bez savainotajiem.

Ādažos avarējusi kravas automašīna "MAN", Kadagā – vieglā "Volvo V70", Mārupē – "BMW 320". Rīgas ielā Olainē sadūrušās vieglās automašīnas "Volvo V70" un "Mazda 6", Drustu gatv;e Olainē – "Škoda Superb" un "Audi A6", Ķekavas novadā – "VW Passat" un kravas auto "Ford Tourneo", bet Babītes novadā – "Ford Focus" un kravas auto "Volvo FH".

Policija aizvadīto divu diennakšu laikā Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumu jomā sastādījusi 412 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 147 par braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturēti četri cilvēki.