12.02.2018 09:28

Saulkrastos, Ķekavā, Jaunmārupē un Ikšķilē pieķerti "dzērājšoferi"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saulkrastos, Ķekavā, Jaunmārupē un Ikšķilē pieķerti "dzērājšoferi" arhīvs

Relatīvi mierīgi aizvadītās nedēļas nogale pagājusi Rīgas un Rīgas apkārtnes ceļos. Satiksmes negadījumu skaits kopš piektdienas gan nav bijis mazs (75), taču cietuši tikai desmit cilvēki (arī četri gājēji), bet Pierīgas novados – neviens.

Trīs ceļu satiksmes negadījumi triju dienu laikā reģistrēti Siguldā: uz Vidzemes šosejas avarējusi vieglā automašīna "Peugeot 508", Stacijas ielā – "Volvo S60", bet Pulkveža Brieža ielā – "Volvo XC60". Saulkrastos stāvošā transporta līdzeklī ietriekusies automašīna "Hyundai IX35", bet Zvejniekciemā sadūrušās automašīnas "Honda Accord" un "Mazda 6".

Divi negadījumi fiksēti arī Ādažu novadā – Kadagā avārijā iekļuvusi automašīna "SAAB 900", bet Baltezerā notikusi "Mazda 6" un "Audi A6 Avant" sadursme. Ķekavas novadā divos satiksmes negadījumos iekļuvušas kravas automašīnas "VW Caddy" un "MAN TGA". Mārupes novadā avarējusi vieglā automašīna "Dacia Lodgy", bet Zviedru ielā Salaspilī – "Ford Focus".

Policija aizvadīto triju diennakšu laikā Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumu jomā sastādījusi 581 administratīvā pārkāpuma protokolu, tajā skaitā 233 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un divus par agresīvu braukšanu.

Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturēti 11 cilvēki, arī pa vienam Ikšķilē, Ķekavā, Jaunmārupē un Saulkrastos.