08.02.2018 10:23

Salaspils novadā ugunsgrēks nopostījis vasarnīcu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils novadā ugunsgrēks nopostījis vasarnīcu arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš nedēļas sākuma no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis duci izsaukumu. Lielākais ugunsgrēks fiksēts otrdien Salaspils novadā, kur bija aizdegusies vasarnīca 20 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēka likvidācijai bija nepieciešama pusotra stunda.

Ugunsdzēsēji saņēmuši kārtējos izsaukumus par dzīvojamo māju dūmvados degošiem sodrējiem. Nedēļas pirmajā pusē tas noticis Mālpils novada "Raudās", Babītes novada Salas pagastā un Rīgas ielā Baložos, informēja VUGD.

Vēl pirmdien kādā garāžā Ķekavas novadā bija aizdegušās sadzīves mantas 5 m2 platībā. Ropažu novada "Sila priedēs" otrdien uguns bija apņēmusi mikroautobusu, bet trešdien Leona Paegles ielā Siguldā – vieglo automašīnu.

Kanālu ielā Jūrmalā vienstāva dzīvojamās mājas virtuvē bija aizdedzies ūdens sildītājs, bet Skolas ielā deviņstāvu dzīvojamās ēkas pirmā stāva palīgtelpā sviluši atkritumi. Vēl viens izsaukums Jūrmalā saņemts no Dzirnavu ielas, kur nepareizas apkures iekārtas ekspluatācijas dēļ divstāvu mājā bija radies spēcīgs sadūmojums. Ugunsdzēsēji degšanu nekonstatēja un mājas iemītniekiem palīdzēja izvēdināt telpas.