07.02.2018 09:33

Ceļu satiksmes negadījumos Stopiņu un Babītes novados cietuši cilvēki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
attēlam ir ilustratīva nozīme attēlam ir ilustratīva nozīme arhīvs

Kopš nedēļas sākuma policija Rīgas reģionā reģistrējusi 77 ceļu satiksmes negadījumus. Cietušas 11 personas, tostarp četri gājēji un viens velosipēdists. Vairāki negadījumi, kuros cietuši cilvēki, fiksēti Pierīgas novados.

Otrdien Stopiņu novada Upeslejās vieglo automašīnu "Ford Focus" un "Mitsubishi Outlander" sadursmē miesas bojājumus guvis 66 gadus vecs vīrietis. Babītes novadā, apgāžoties automašīnai "BMW 316", cietusi 20 gadus veca sieviete. Savukārt pirmdien Kļavu ielā Jūrmalā kāds transporta līdzeklis uzbraucis 51 gadu vecam gājējam.

Babītes novadā fiksēti vēl trīs ceļu satiksmes negadījumi, kuros cilvēki nav cietuši. Sadūrušās vieglās automašīnas "BMW 520" un "Volvo V70", "BMW320" un "Volvo V40", kā arī kravas auto "Mercedes Benz Atego" un satiksmes autobuss "MB 0530". Rīgas ielā Baldonē avarējusi vieglā automašīna "Škoda Octavia", bet Mārupes novadā – "Nissan X TRail" un kravas auto "DAF".

Policija divu dienu laikā Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumu jomā sastādījusi 437 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 115 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un divus par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturēti deviņi cilvēki, arī pa vienam Mārupes un Ķekavas novados.