20.07.2012 13:48

Sievietes meklēšanā iesaistās armija un zemessardze, pagaidām neveiksmīgi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Rīgas reģiona policijas darbiniekiem, kā arī Nacionālo bruņoto spēku pārstāvjiem un zemessargiem pagaidām nav izdevies atrast otrdien Pierīgā bez vēsts pazudušo 79 gadus veco Tatjanu Kruglovu.

 

 

3. Zemessardzes novada štāba Sabiedrisko attiecību speciāliste Zanda Tamuļone informēja, ka ceturtdien pēc Valsts policijas lūguma meklēšanā iesaistījušies Zemessardzes 17. Pretgaisa aizsardzības bataljona (17.PABN), 19. nodrošinājuma bataljona (19.NBN) un 54. Inženiertehniskā bataljona (54.ITBN) zemessargi un karavīri.

Viņi pārmeklējuši meža teritorijas Iecavas novadā, kā arī Olaines novadā netālu no Misas upes. Pārmeklēšana noslēdzās aptuveni plkst. 21.30, un diemžēl pazudusī persona netika atrasta. Meklēšana turpinās arī piektdien, taču cerības atrast cienījamā vecuma sievieti dzīvu arvien samazinās.

"Apriņķis.lv" jau ziņoja, ka 1933. gadā dzimusī Tatjana Kruglova otrdien no Rīgas autoostas devās uz vasarnīcu Baldones pusē. Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis pastāstīja, ka vēlāk viņai pa mobilo telefonu piezvanījusi meita, un vecā sieviete pastāstījusi, ka esot nomaldījusies. Drīz pēc tam mobilais tālrunis pārstājis darboties, acīmredzot izlādējies.

Likumsargi lūdz atsaukties ikvienu, kuram būtu zināma sievietes atrašanās vieta vai kurš būtu viņu redzējis kopš otrdienas pusdienlaika, un zvanīt pa tālruņa numuriem 67086302, 67086327 vai 110.