10.07.2012 09:28

Jaunieši nofilmē, kā Olainē paši demolē estrādi un apgāž tualetes

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jaunieši nofilmē, kā Olainē paši demolē estrādi un apgāž tualetes www.olaine.lv

Olaines pašvaldības policija naktī saņēmusi informāciju, ka pilsētas mežaparkā trīs jaunieši demolē jaunuzcelto estrādi.

Notikuma vietā šī informācija apstiprinājās – mežaparkā tika konstatētas apgāztas biotualetes. Policisti aizturēja trīs vainīgos – divus 1989. gadā dzimušos un vienu 1986. gadā dzimušu jaunieti – un nogādāja viņus Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Olaines iecirkņa dežūrdaļā.


Zīmīgi, ka jaunieši savas huligāniskās darbības bija nofilmējuši mobilajā telefonā, tā atvieglojot policijas darbu un palīdzot nostiprināt pieradījumu bāzi.

Nedēļas laikā Olaines pašvaldības policijas darbinieki brīdinājuši deviņas personu grupas par trokšņošanu vēlās vakara un nakts stundās, traucējot iedzīvotāju naktsmieru.

Par atrašanos sabiedriskā vietā alkohola reibumā četras personas brīdinātas un atlaistas mājās, bet vēl četras, kuras nespēja nosaukt savus personas datus un dzīvesvietas adreses, nogādātas atskurbšanai un personības noskaidrošanai Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Olaines iecirknī.