05.11.2016 14:49

Pēc suņu uzbrukuma Babītē gājusi bojā piecgadīga meitene

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pēc suņu uzbrukuma Babītē gājusi bojā piecgadīga meitene arhīvs

Aizvadītajā diennaktī pēc vairāku suņu uzbrukuma gājusi bojā piecus gadus veca meitene. Pēc sākotnējās informācijas, meitenei Babītē uzbrukuši četri suņi, kas dzīvojuši viņas ģimenē.

To aģentūrai BNS sacīja Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Kā liecina Valsts policijas informācija, piecus gadus vecās meitenes un trīs gadus veca zēna vecāki savus bērnus atstāja pieskatīšanai viņu vecmammai un devās prom. Savukārt pēc tam vecmamma devās uz darbu, atstājot bērnus vecvecmammas uzraudzībā.

Kamēr sieviete tīrījusi pagalmā sniegu, bērni turpat netālu pikojās un spēlējās ar četriem ģimenes bordo dogiem. Pēkšņi suņi kļuvuši agresīvi, uzbruka meitenei un sāka viņai kost.

Vecvecmamma centusies suņus nomierināt un aizsargāt meiteni, vienlaikus zvanot savai meitai, kura ir suņu saimniece. Sievietei neizdevās paglābt meiteni no lielajiem suņiem, un, kad ieradās meitenes vecmamma, bērns jau bija gājis bojā.

Uz negadījuma vietu tika izsaukti ātrās palīdzības mediķi, tomēr meitene jau bija gājusi bojā, aģentūrai BNS apliecināja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Policija sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 12. nodaļas - par nonāvēšanu, kurā pārbaudīs notikušo.

Pēc suņu īpašnieces vēlēšanās agresīvie suņi nogādāti dzīvnieku patversmē.