03.07.2012 15:57

Policija atklāj vainīgo zirga notriekšanā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(2 balsojumi)
Policija atklāj vainīgo zirga notriekšanā www.delfi.lv

Policijas darbinieki atklājuši personu, kas jūnija sākumā Baldonē, notriecot zirgu, izraisīja ceļu satiksmes negadījumu un aizbēga no notikuma vietas.

 

 

 

Ceļu satiksmes negadījums notika Vēja un Tilta ielu krustojumā. Trieciena rezultātā 11 gadus vecā meitene nokrita no zirga muguras un ar nelielām traumām tika nogādāta Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā. Savukārt zirgu gūto ievainojumu dēļ dzīvnieka īpašniekiem nācās iemidzināt.

Veicot izmeklēšanu, analizējot notikuma vietu un aptaujājot iespējamos negadījuma aculieciniekus, policijas darbinieki guva nepieciešamo informāciju, kas ļāva noskaidrot vainīgo zirga notriekšanā. Tas izrādījās kāds Baldones iedzīvotājs pirmspensijas vecumā, informēja Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš. Vainīgais par minēto likumpārkāpumu saukts pie atbildības.

Cietušā zirga īpašniece izteikusi pateicību Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Baložu iecirkņa un Reģionālās pašvaldības policijai darbiniekiem par operatīvu darbu un dienesta pienākumu priekšzīmīgu pildīšanu, kas ļāva atklāt minētā ceļu satiksmes negadījumu un saukt vainīgo personu pie atbildības.