24.06.2012 11:53

Satiksmes negadījumā Ādažu novadā cieš trīs bērni

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)

Līgo dienā Rīgā un Rīgas reģionā fiksēts 21 ceļu satiksmes negadījums, cietušas desmit personas.

Pierīgā nopietnākais no satiksmes negadījumiem reģistrēts Ādažu novadā netālu no Baltezera, kur notika vieglo automašīnu "Citroen" un "Volkswagen" sadursme, liecina Valsts policijas informācija.

Negadījumā cieta 1961. gadā dzimusi "Citroen" pasažiere, kura ievietota slimnīcā. Deviņus gadus veca meitene, kā arī divus un četrus gadus veci zēni pēc apskates no slimnīcas atlaisti mājās. Savukārt 1964. un 1979. gadā dzimušas sievietes no hospitalizācijas atteikušās.

Babītē, Slokas ielā, 1988. gadā dzimuša vīrieša vadītā automašīna "Chevrolet" nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Autovadītājs tika nogādāts slimnīcā.

Savukārt Jaunmārupē pagaidām nenoskaidrotos apstākļos vieglus savainojumus guvis 1996. gadā dzimis jaunietis, kurš vēlāk no slimnīcas atlaists mājās.

Aizvadītajā diennaktī visā Latvijā reģistrēti 34 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki, bojā gājušo nav. Pierīgā par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturētas 35 personas – septiņi automašīnu un 28 velosipēdu un motorolleru vadītāji. Latvijā kopumā dzērumā pie stūres pieķerti 95 cilvēki.