04.06.2012 14:28

Policija Siguldā aiztur divus iespējamos laupītājus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Policija Siguldā aiztur divus iespējamos laupītājus www.delfi.lv

Svētdien, 3. jūnijā, Siguldas nomalē pie dzelzceļa sliedēm divi vīrieši uzbruka kādai sievietei un nolaupīja divus mobilos tālruņus un cigarešu paciņu. Drīz pēc notikušā policija aizdomās turamās personas aizturēja.

Neilgi pirms pusnakts kādai Siguldas iedzīvotājai, dodoties uz mājām pilsētas nomalē, pie dzelzceļa sliedēm uzbruka divi vīrieši un, pielietojot fizisku spēku, atņēma divus mobilos tālruņus un cigarešu paciņu. Cietusī par laupīšanu ziņoja policijai un raksturoja uzbrucēju pazīmes.


Drīz pēc notikušā Valsts policijas (VP) Siguldas iecirkņa darbinieki sadarbībā ar Siguldas pašvaldības policiju, pārmeklējot pilsētas teritoriju, pamanīja divus aizdomīgus vīriešus. Policisti aizturēja 1972. un 1973. gadā dzimušus vīriešus aizdomās par laupīšanu.

Abi aizturētie jau agrāk bija nonākuši policijas redzeslokā. Sākts kriminālprocess par laupīšanu grupā, informēja VP Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vecākā speciāliste Daiga Kondrāte.

Par šādu noziedzīgu nodarījumu likumā paredzēts sods ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz divpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.