25.04.2012 16:00

Ulbrokā sieviete aizturēšanas brīdī iekož policistam kājā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ulbrokā sieviete aizturēšanas brīdī iekož policistam kājā www.foto.delfi.lv

Stopiņu novada pašvaldības policijas darbinieki pēdējā mēneša laikā pie administratīvās atbildības saukuši 47 personas, tostarp vairākas iereibušas un agresīvi noskaņotas daiļā dzimuma pārstāves.

Policijā tika saņemts izsaukums uz Ulbroku, kur kafejnīcā "Pie Kamīna" divas sievietes alkohola reibumā lamājās necenzētiem vārdiem un agresīvi uzvedās, traucējot sabiedrisko mieru un kārtību. Pēc ierašanās notikuma vietā minētās personas tika aizturētas un nogādātas pašvaldības policijas iecirknī, lai sauktu pie administratīvās atbildības.


Aizturēšanas laikā viena no sievietēm uzbruka policijas darbiniekam un iekoda kājā. Valsts policijas Salaspils iecirknī uzsākts kriminālprocess par uzbrukumu varas pārstāvim.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādei tika nodota psihiski nelīdzsvarota sieviete, kas Upeslejās blakus autobusa pieturai uzmācās garāmgājējiem, staigāja basām kājām un skaļi dziedāja. Sieviete tika nogādāta uz psihiatrisko slimnīcu.

Upeslejās daudzdzīvokļu nama kāpņu telpā atrādās divi rotveilera šķirnes suņi, kuri neļāva mājas iedzīvotājiem nokļūt dzīvokļos. Suņi tika nogādāti dzīvnieku patversmē. Noskaidrots suņa saimnieks un saukts pie administratīvās atbildības par mājdzīvnieku labturības prasību neievērošanu.

Savukārt autobusa pieturā "Ciemats" sievietei bija uzbrucis agresīvs suns. Ierodoties notikuma vietā, tika izsaukti dzīvnieku patversmes darbinieki, kas suni nogādāja patversmē, informēja Stopiņu novada pašvaldības policijā.