08.04.2012 12:08

Saulkrastos sadeg divi cilvēki, Siguldā viens nositas, šļūcot no kalna (papildināta)

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saulkrastos sadeg divi cilvēki, Siguldā viens nositas, šļūcot no kalna (papildināta) arhīvs

Klusā sestdiena, 7. aprīlis, drūmās krāsās šogad iezīmējusies Saulkrastu un Siguldas novados, kur kopumā bojā gājuši trīs cilvēki.

Minētajā datumā ap pulksten 21.15 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēmis izsaukumu uz Saulkrastiem, Krasta ielu, kur konstatēts, ka otrajā stāvā kādā dzīvoklī gruzd grīda, un ir divi bojāgājušie: 50 - 60 gadus veca sieviete un vīrietis, kuri, iespējams, nosmakuši dūmos. Kaimiņi dūmu smaku esot jutuši jau pa dienu, vēsta LETA.

Kopumā aizvadītajā diennaktī četri ugunsgrēki, iespējams, izcēlušies tieši smēķēšanas dēļ - gruzdējuši dīvāni, informēja VUGD preses pārstāve Inga Vetere.

Savukārt Siguldā, šļūcot lejā no Kaķīškalna, trīs jaunie vīrieši ietriecās kokā, un viens no viņiem gājis bojā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša, ietriecoties kokā, gājis bojā 26 gadus vecs vīrietis. Savukārt vēl divi 20 gadus veci vīrieši tika hospitalizēti. Viens no viņiem guvis rokas ievainojumu, bet otram cietušajam mediķi konstatēja rokas un iegurņa kaula lūzumus.

Sīkāka informācija par notikušo mediķiem nav zināma. Savukārt Valsts policijas pārstāve Sintija Virse apstiprināja, ka šāds negadījums ir noticis, taču norādīja, ka sīkākas informācijas par notikuma apstākļiem viņai nav.

Kaķīškalnā slēpošanas trases patlaban nedarbojas, jo sezona tur tika slēgta 1. aprīlī. Zvanot uz trases informācijas tālruni, tā darbinieki aģentūrai LETA atbildēja, ka par šādu negadījumu nav informēti.

Kopumā pagājušajā diennaktī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi devušies uz 1346 izsaukumiem un snieguši palīdzību 204 cilvēkiem, kuri guvuši dažādas traumas.