06.11.2013 00:07

Tumšā nedēļa Pierīgā: dažu dienu laikā jau trešais mirušais autoavārijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Tumšā nedēļa Pierīgā: dažu dienu laikā jau trešais mirušais autoavārijā arhīvs

Kopš 2. novembra Pierīgā notikuši trīs traģiski ceļu satiksmes negadījumi, kuros bojā gājuši cilvēki, tostarp divi no gadījumiem bijuši Inčukalna novada teritorijā.

5. novembra vakarā uz Siguldas šosejas, netālu no Vangažiem, pakļūstot zem automašīnas riteņiem, gājis bojā vīrietis. Valsts policijas preses pārstāve Ance Rozītei nformēja, ka neilgi pēc pulksten 18 autoceļa RīgaSigulda 32. kilometrā Inčukalna novadā, virzienā uz Siguldu notika ceļu satiksmes negadījums, kura laikā zem automašīnas "Volvo" riteņiem pakļuvis vīrietis.

Lai gan policisti un mediķi notikuma vietā ieradās dažu minūšu laikā, cietušā dzīvību glābt neizdevās. Bojā gājušais ir 1978. gadā dzimis vīrietis. Visus notikušā apstākļus policija skaidros izmeklēšanā.

Pagājušās diennakts laikā Rīgas reģionā kopumā reģistrēti 36 ceļu satiksmes negadījumi, kuros bojā gājuši divi cilvēki un deviņi ievainoti. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā ceļu policijas darbinieki aizturējuši četrus automašīnu vadītājus un divus riteņbraucējus.

Jau vēstīts, ka uz tās pašas šosejas, tikai Garkalnes novada teritorijā, 1. novembra vakarā, arī ap pulksten 18, automašīna notriekusi kādu 1966. gadā dzimušu sievieti, kura no gūtajām traumām mira ceļā uz slimnīcu.

Savukārt 4. novembra pēcpusdienā Vidzemes šosejas 42. kilometrā Inčukalna novada teritorijā 1983. gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Škoda" notriekusi 1937. gadā dzimušu sievieti, kura mira notikuma vietā.