05.03.2012 10:56

Pie Ādažu poligona autoavārijā gājusi bojā jauniete (papildināta)

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(2 balsojumi)
Autoavārija notikusi uz Iļķenes ceļa, netālu no Ādažu poligona šautuvju kompleksa. Autoavārija notikusi uz Iļķenes ceļa, netālu no Ādažu poligona šautuvju kompleksa. www.adazi.lv

Svētdien, 4. martā, netālu no Ādažu poligona ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudējusi kāda 23 gadus veca autovadītāja.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļa informēja, ka negadījums noticis ap pusdienlaiku, kad 1988. gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Opel», nobrauca no brauktuves un ietriecās kokā, vēsta aģentūra LETA. Transportlīdzekļa vadītāja, neskatoties uz mediķu centieniem, no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Aizsardzības ministrijas Preses nodaļa informēja, ka avārija notikusi uz Iļķenes ceļa, netālu no Ādažu poligona šautuvju kompleksa. Bruņoto spēku karavīrs, kurš tajā laikā dežurēja šautuvju kompleksā, nekavējoties devies uz avārijas vietu un sniedzis pirmo neatliekamo medicīnisko palīdzību.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 36 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši vēl četri cilvēki, no tiem divi Rīgas reģionā, kur reģistrētas 20 avārijas.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 24 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. 15 no tiem bija autovadītāji, deviņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 12 transportlīdzekļu vadītāji - seši autovadītāji un tikpat velosipēdu un motorolleru vadītāji.