25.02.2012 19:57

Pabažos vilciens saduras ar automašīnu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

24. februāra agrā rīta stundā uz Pabažu dzelzceļa pārbrauktuves Saulkrastu novadā saskrējies pasažieru vilciens un vieglā automašīna.

Kā informē Valsts policija (VP), ap pulksten 5.25 pasažieru vilciens Saulkrasti - Lilaste  saskrējās ar vieglo automašīnu, kā rezultātā uz aptuveni pusstundu bija slēgta dzelzceļa satiksme šajā virzienā.

Par to, vai negadījumā ir cietušie, informācijas nav. Kopumā šajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 12 cilvēki, savukārt viens gājis bojā, ziņo LETA. Kopā valstī reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, tostarp Rīgas reģionā - 24.

Ap pulksten 7 kāda 1964. gadā dzimusi sieviete Jūrmalā, Slokas ielā, vadot automašīnu, noslīdējusi no ceļa braucamās daļas un ietriekusies kokā. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Ap pulksten 10 kāda 1976. gadā dzimusi «Opel Zafira» vadītāja, izbraucot uz Talsu apvedceļa, nepalaida pa galveno ceļu braucošo kravas automašīnu «Scania», pēc kā notika sadursme. Slimnīcā ievietota vieglā auto pasažiere - 1979. gadā dzimusi sieviete.

Vēl VP darbinieki šajā laikā aizturējuši 11 transportlīdzekļu vadītājus alkohola reibumā. Astoņi no tiem bija autovadītāji, trīs - velosipēdu un mopēdu vadītāji.