20.08.2012 17:26

Pabažu pamatskolai būs saules baterijas, Sējas skolu poš jubilejai

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Sējas pamatskolā aktīvi notiek remontarbi, gaidot jauno mācību gadu un gatavojoties mācību iestādes 90 gadu jubilejai. Sējas pamatskolā aktīvi notiek remontarbi, gaidot jauno mācību gadu un gatavojoties mācību iestādes 90 gadu jubilejai. Agnese Dzene

Gatavojoties jaunajam mācību gadam, četrās Sējas novada mācību iestādēs norisinās vērienīgi remontdarbi.

Pabažu pamatskolā, gaidot tās 20 gadu jubileju, ir ierīkoti zemes siltumsūkņi un tiks uzstādītas saules baterijas, kas dos iespēju no šķidrā kurināmā (dīzeļdegvielas) pāriet uz atjaunojamajiem energoresursiem un vasaras sezonā iegūt neatkarību no elektroenerģijas piegādātājiem, kā arī šādā veidā tiks samazināta kaitīgo izmešu nonākšana atmosfērā, atklāj Sējas novada domes priekšsēdētājs Guntis Liepiņš ("Reģionu alianse").

Viņš video intervijā stāsta arī par notiekošajiem remontdarbiem Sējas pamatskolā, kas tiek posta ne tikai jaunajam mācību gadam, bet arī savai 90 gadu jubilejai, kā arī par pirmsskolas izglītības iestādi un mūzikas skolu, kur norisinās siltināšana un ēkas paplašināšana:



Iepriekš:
Kā dzīvo un izdzīvo mazās lauku skolas – Sējas un Pabažu pamatskolas piemērs

Atgādinām, ka portāls "Apriņķis.lv" turpina izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.

Sējai sava dievnama nav; mērs: "Lūgt var jebkur"