30.06.2017 10:07

Laurenču sākumskolai jauns direktors – Kristaps Zaļais

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Laurenču sākumskolai jauns direktors – Kristaps Zaļais Siguldas novada pašvaldība

Darbu Laurenču sākumskolas direktora amatā Siguldas novadā uzsācis Kristaps Zaļais. Viņš uzskata, ka jau šobrīd Laurenču sākumskola ir unikāla ar savu īpašo konceptu visas valsts mērogā, un ir pārliecināts, ka skolu izdosies attīstīt par paraugskolu citām izglītības iestādēm Latvijā.

Kā vēsta Siguldas novada pašvaldība, līdz šim Kristaps Zaļais strādājis par Rīgas Stradiņa universitātes Starta uzņēmējdarbības vadības bakalaura programmas vadītāju un lektoru. Bijis "Iespējamās misijas" dalībnieks – strādājis Salaspils 1.vidusskolā kā matemātikas un ekonomikas skolotājs, kā arī klases audzinātājs. Aktīvi darbojies arī uzņēmējdarbībā.

Kristaps Zaļais izglītību ieguvis Latvijas Universitātē – bakalaura grādu starptautiskajā ekonomikā un komercdiplomātijā, savukārt maģistra grādu – starptautiskajās attiecībās ekonomikā. Tāpat iegūts "Iespējamās misijas" pedagoģijas atestāts.


Uzsākot darbu, jaunais direktors nosauc vairākus mērķus:

tādas mācību vides radīšanu, kas motivē katru bērnu sasniegt augstāko, realizējot savas individuālās iespējas;
inovatīvas pieejas mācību procesā, tostarp jaunāko tehnoloģiju ieviešanu;
interešu izglītības pulciņu piedāvājuma klāsta paplašināšanu, kur uzsvars vēl vairāk tiks likts uz IT un dabaszinību jomām;
līdzšinējās veiksmīgās vecāku iesaistes skolas mācību procesā tālāku attīstību.