30.05.2017 16:29

Apbalvoti pieci "ZZ Čempionāta" skolotāji, arī skolotāja no Baldones vidusskolas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Apbalvoti pieci "ZZ Čempionāta" skolotāji, arī skolotāja no Baldones vidusskolas www.zzcempionats.lv

"Zelta Zivtiņas Festivāla" noslēguma ceremonijā balvas pasniegtas ne tikai "ZZ Čempionāta" 11. sezonas uzvarētājiem, bet arī pieciem skolotājiem, kuri dosies relaksējošā trīs dienu atpūtā uz SPA centru Druskininkos, Lietuvā. Starp viņiem arī skolotāja Lelde Šūpole-Tene no Baldones vidusskolas.

Kopā ar partneri "Lieliska dāvana" ir izlozēti tie laimīgie skolotāji, kas pieteica klases dalībai spēlēs, pildīja mājasdarbus un piedalījās pusfinālos, informē "ZZ Čempionāta" sabiedrisko attiecību speciāliste Jūlija Vasiļjeva.

Uz trīs dienu SPA atpūtu Druskininkos, Lietuvā, dosies: Ilze Grīga (Pūres pamatskolas 5.B klase), Valentīna Škarstāne (Jēkabpils pamatskolas 6.C klase), Lelde Šūpole-Tene (Baldones vidusskolas 8.A klase), Iveta Leiskina (Daugavpils 12. vidusskolas 10.B klase) un Gundega Bambe (Mežciema pamatskolas 7.B klase).

Skolotājiem būs iespēja izbaudīt izbaudīt trīs dienu SPA atpūtu Lietuvā, doties uz relaksējošām un atjaunojošām procedūrām, kā arī vienkārši atpūsties pēc veiksmīgi aizvadītā mācību gada. Skolotājiem pašiem būs iespēja izvēlēties datumus, kuros baudīt patīkamu atpūtu.

Druskininki ir lielākā kūrortpilsēta Lietuvā un atrodas tās dienvidos, Nemunas upes labajā krastā. Pilsēta ir balneoloģisks, dūņu un klimatisks kūrorts, kas darbojas visu gadu un aicina uz relaksējošiem atpūtas mirkļiem, vēsta J. Vasiļjeva.

Skolotāji, kuri saņēma relaksējošu atpūtu Druskininkos, tika izvēlēti starp tiem, kuri pieteica savas klases dalībai "Zelta Zivtiņas Čempionāta" 11. sezonā un izpildīja šī gada spēļu mājasdarbu.

Dāvana tika izlozēta vienam skolotājam katrā reģionā – Latgalē, Vidzemē, Zemgalē, Kurzemē un Rīgas reģionā. Svinīga apbalvošana notika "ZZ Festivālā" apbalvošanas ceremonijas ietvaros. Īpašā balva skolotājiem šogad ir ieviesta pirmo reizi, norāda J. Vasiļjeva.