11.07.2012 17:59

Cer, ka Jaunmārupes sākumskolas koka piebūves atmaksāsies

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Būvnieki darbus pie Jaunmārupes sākumskolas solījuši pabeigt 1. augustā, tātad jau augustā vidū te varēs mācīties bērni. Būvnieki darbus pie Jaunmārupes sākumskolas solījuši pabeigt 1. augustā, tātad jau augustā vidū te varēs mācīties bērni. Krišjānis Grantiņš

Mārupes pagastvecis cer, ka ideja ar ātri uzbūvējamajām koka karkasa piebūvēm Jaunmārupes sākumskolai būs lietderīga ne tikai uz dažiem gadiem, kamēr izveidosies jaunas bērnudārznieku rindas, bet arī ilgtermiņā.

Mārupes novada domes priekšsēdētājs Mārtiņš Bojārs ("Vienotība") par to vairāk stāsta video intervijā:



Jau vēstīts, ka, lai nodrošinātu pēc iespējas vairāk novadā deklarētos bērnus ar vietām pašvaldības bērnudārzos, Jaunmārupes sākumskolai paredzēts pievienot divas vienstāvīgas koka karkasa rūpnieciski izgatavotas ēkas.

11. maijā notika simboliska Jaunmārupes sākumskolas piebūves pamatakmens iemūrēšanas ceremonija. Jaunajā piebūvē paredzēts izvietot divas bērnudārza grupiņas, kas sniegs iespēju apmeklēt bērnudārzu vēl 48 novada bērniem. Tajās plānots sagatavot piecus un sešus gadus vecus bērnus skolai. Katrā grupiņā paredzēta rotaļu istaba un guļamistaba, garderobe un sanitārais mezgls, kā arī iespēja izmantot jau esošās pirmsskolas telpas un tehnisko nodrošinājumu.

Atgādinām, ka portāls "Apriņķis.lv" aizsācis izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.

Iepriekš:
Mārupi izglābis "trekno" gadu ieplūdušais iedzīvotāju vilnis