17.02.2014 10:02

Ikšķiles vidusskolai tiek meklēts jauns direktors

Autors  www.ikskile.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ikšķiles vidusskolai tiek meklēts jauns direktors publicitātes

Ikšķiles novada pašvaldība aicina pieteikties kandidātus Ikšķiles vidusskolas direktora amata vakancei.

Pašvaldība meklē prasīgu, aktīvu un iniciatīvas bagātu līderi Ikšķiles vidusskolas skolēnu un darbinieku kolektīvam. No direktora tiek gaidīts pozitīvas pārmaiņas skolā, mācību procesa kvalitātes uzlabošana un skolas reitinga paaugstināšana.

Informācija par vakanci: paredzamais darba apjoms ir 40 stundas nedēļā, darba līgums tiks noslēgts uz nenoteiktu laiku. Pienākumus pildīt paredzēts sākt no 3. aprīļa. Bruto darba samaksa pārbaudes laikā – 1286 eiro.

Pretendentiem izvirzītās prasības:
• darba pieredze vadošā amatā izglītības iestādē (pieredze skolas direktora amatā tiks uzskatīta par priekšrocību);
• pedagoģiskā darba pieredze;
• augstākā pedagoģiskā izglītība;
• izcilas organizatora spējas;
• spēja vadīt personālu, kā arī plānot un administrēt iestādes finanses;
• lieliskas saskarsmes prasmes un pozitīva attieksme;
• labas iemaņas darbā ar datoru.

Pretendenti aicināti pieteikties, iesniedzot profesionālās darbības aprakstu (CV), pieteikuma vēstuli, kurā pretendents pamato atbilstību amatam, sniedz savu redzējumu par skolas attīstības iespējām un norāda kontaktinformāciju atsauksmēm (vēstules apjoms – ne vairāk kā 2–3 lappuses datorrakstā).

Pieteikumus ar norādi "Vidusskolas direktora vakance" sūtīt uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pa pastu Ikšķiles novada pašvaldībai Peldu ielā 22, Ikšķilē, Ikšķiles novadā, LV 5052, vai iesniegt personīgi Ikšķiles novada pašvaldībā 308. kabinetā.

Vērtētāji izskatīs tos pieteikumus, kas tiks saņemti līdz 10. martam (ieskaitot). Uz interviju pretendentus plānots aicināt 20. martā. Tālrunis informācijai – 65020887, kontaktpersona – personāla speciāliste Ruta Kalniņa.