25.07.2013 14:47

LLU Siguldas filiālē turpinās studentu uzņemšana

Autors  www.krimulda.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
LLU Siguldas filiāle atrodas LLU Zinātniskā Institūta ”Sigra” telpās, Institūta ielā 1, Siguldā. LLU Siguldas filiāle atrodas LLU Zinātniskā Institūta ”Sigra” telpās, Institūta ielā 1, Siguldā. www.llu.lv

Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Siguldas filiālē pieteikties studijām varēs arī augustā.

Laikā no 1. līdz 16. augustam ir paredzēta uzņemšana uz brīvajām studiju vietām, proti, šajā laikā būs iespēja pieteikties studijām visiem tiem, kuri to līdz šim nepaguva izdarīt. LLU Siguldas filiāles pirmā līmeņa studiju programmā "Komerczinības" var pieteikties studētgribētāji ar vidējo izglītību. Studiju ilgums 2,5 gadi.

Savukārt studiju programma "Komercdarbība un uzņēmuma vadība" ir bakalaura izglītības programma tiem Komerczinību kursa absolventiem un citu augstskolu radniecīgas 1. līmeņa augstākās izglītības studiju programmas absolventiem, kas vēlas turpināt augstāka līmeņa studijas un iegūt bakalaura diplomu. Studiju ilgums ir divi gadi. Studiju maksa Ls 550 par pilnu mācību gadu.

Nodarbību dienas, tāpat kā līdz šim, tiek plānotas piektdienās no pulksten 13 un sestdienās no pulksten 9, radot studentiem iespēju apvienot darbu ar studijām. LLU Siguldas filiāle atrodas LLU Zinātniskā Institūta "Sigra" telpās, Institūta ielā 1, Siguldā. Studiju pieteikumus var iesniegt no pirmdienas līdz ceturtdienas pulksten 13.