27.05.2018 14:50

Foto: Siguldā saulaino laiku bauda pilsētas svētkos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Foto: Siguldā saulaino laiku bauda pilsētas svētkos G. Zīverte, K. Zīverts, A. Stiglics

No 25. līdz 27. maijam līdz ar saulaino laiku tiek baudīti arī Siguldas pilsētas svētki "Pieslēdzies vasarai!", kuri jau paspējuši priecēt apmeklētājus ar dažādiem koncertiem, uzņēmēju izstādi, gadatirgu, gājienu, teātra izrādēm un daudz ko citu.

Piektdien ar aizraujošiem bundzinieku samita ritmiem, lielisku gastronomisko un muzikālo baudījumu tika atklāti Siguldas pilsētas svētki, vakarā visiem izkustoties Latvijas mūziķu un diskžokeju ballītē un vērojot gaisa balonu lidojumu, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Pilsētas svētku otrās dienas rīts sākās ar aizraujošu siguldiešu modināšanu, lai aicinātu doties baudīt sestdienas pasākumus: uzņēmēju un mājražotāju izstādi Svētku laukumā, kas vienviet pulcēja vairāk nekā 35 dažādu nozaru uzņēmējus, novada skolēnu mākslas un jaunrades darbu labdarības gadatirgu, kurā iegūtie līdzekļi tiks ziedoti sociālā atbalsta centra "Cerību spārni" telpu labiekārtošanai, kā arī jautras aktivitātes pašiem mazākajiem – muzikālo izrādi bērniem "Karlsons", burbuļu šovu vai Mākslu skolas audzēkņu izrādi "Pepija Garzeķe", bet dienas aktivitāšu noslēgumā Svētku laukumā bija iespēja vērot košu un krāsainu kabrioletu parādi.

Pasākumi noris arī svētdien – Siguldas pilsdrupu estrādē plkst. 16.00–18.00 vēl skanēs Dziesmu un deju dienas bērnu un jauniešu koncerts "Zaļā pļavā", vēsta pašvaldībā.