23.09.2017 12:23

Bērnu apģērbs, kas nekļūst par mazu

Autors  mammamuntetiem.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Bērnu apģērbs, kas nekļūst par mazu publicitātes

Inženieris Raiens Mario Jasins (Ryan Mario Yasin) izgudrojis drēbītes bērniem, kas aug līdz ar viņiem. Vai nav brīnišķīga ideja? Kostīms vai bikšeles, kas aug līdzi bērnam!

Katru sezonu nav jāatjauno garderobe, ietaupās gan laiks, gan finanšu līdzekļi vecākiem. Bērns savu iemīļoto apģērbu var valkāt krietni ilgāk. Ne mazāk svarīgs arguments par labu ilgi lietojamam apģērbam ir planētas pasargāšana no aizvien pieaugošā atkritumu apjoma. Cik gan daudz nenonēsātu kleitu, bikšu un krekliņu nokļūst izgāztuvēs, jo tās vienkārši vairs nav kur likt un nav pat kam atdot!

Dzīves pirmajos divos gados mazulis izaug par septiņiem izmēriem. Tīri fiziski apģērbu nonēsāt pāris mēnešos nav iespējams! Tāpēc ekoloģiski domājošais aeronautikas inženieris un arī dizainers Raiens Jasins nolēma atrast risinājumu – izstrādāt tādu apģērbu, kas palīdzētu atrisināt visas šīs problēmas. Viņš radīja īpašu ultravieglu, elpojošu un elastīgu materiālu, kas stiepjas un ir izmantojams bērnu apģērbu ražošanā. Inovācija kļuva par 2017. gada sensāciju Lielbritānijas apģērbu dizaina segmentā un saņēma arī godalgas.

Jaunā zīmola nosaukums ir "Petit Pli", taču drēbītes apģērbu veikalos vēl nav nopērkamas – to ražošana jau uzsākta, un cerams, ka drīz tās varēs iegādāties visi, kam rūp ekoloģija un tīra vide mums apkārt.