27.06.2017 11:03

Noskaidroti loterijas "Spēks ģimenēm!" uzvarētāji, starp viņiem arī carnikaviete

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Noskaidroti loterijas "Spēks ģimenēm!" uzvarētāji, starp viņiem arī carnikaviete pixabay.com

Noslēgusies "Maxima Latvija" organizētā loterija "Spēks ģimenēm", kurā katrs no pieciem uzvarētājiem saņems "Bosch" ledusskapi un "Maxima" dāvanu karti 150 eiro vērtībā, ko tērēt ģimeniskām svinībām. Viena no laimīgajiem ir arī Aļona Černavska no Carnikavas.

Tāpat loterijā uzvarējuši divi rīdzinieki – Nauris Petrovics un Jeļena Petenko, kā arī Elīna Kvitkova no Jēkabpils un Marina Lubgāne no Aizkraukles, informē SIA "Maxima Latvija" komunikācijas speciāliste Zane Udrase.

"Mums ir neizsakāms prieks, ka varējām iepriecināt piecas ģimenes ar labumu pilniem ledusskapjiem. Un loterijas uzvarētāju un viņu ģimenes locekļu pozitīvās emocijas mūs iepriecina vēl vairāk," stāsta "Maxima Latvija" mārketinga direktore Gundega Laugale.

"Loterija "Maxima Latvija" veikalos sākās zīmīgā dienā – Starptautiskajā ģimenes dienā 15. maijā, kad aicinājām ikvienu šo dienu atzīmēt kā svētkus. Jo nereti ikdienas steigā un darbu dunā ģimenei tiek veltīts arvien mazāk laika, bet stipras ģimenes ir sabiedrības un visas valsts pamats," turpina G. Laugale.

Loterija norisinājās laika posmā no 15. maija līdz 7. jūnijam. Tajā varēja piedalīties ikviens, kas iepirkās "Maxima Latvija" veikalos ar "Paldies" karti vismaz 15 eiro, tādējādi automātiski reģistrējoties loterijai. Kopumā loterijai bija reģistrēti vairāk nekā 800 tūkstoši pirkumu, vēsta Z. Udrase.