15.11.2016 11:00

Foto: Kā Ķekavā spietoja sportiskākās ģimenes

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Kaut gan komandas cīnījās par medaļām, ģimenes arī palīdzēja viena otrai un draudzīgi pavadīja laiku. Kaut gan komandas cīnījās par medaļām, ģimenes arī palīdzēja viena otrai un draudzīgi pavadīja laiku. Ķekavas novada pašvaldība

12. novembrī Ķekavas sporta klubā notika par tradīciju kļuvušais pasākums ģimenēm "Sportojošo ģimeņu spiets", kas pulcēja 17 komandas. Visas dienas garumā komandas varēja piedalīties 14 aktivitātēs – 10 individuālajās un 4 komandu.

Komandu sastāvos bija dažāda vecuma dalībnieki, sākot ar pavisam maziem un beidzot ar vectēviem un vecmammām. Sportiskās aktivitātes ar svinīgu uzrunu atklāja Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras direktore Dace Cīrule un sacensību galvenais tiesnesis Andris Petrovs.

Kaut gan komandas cīnījās par medaļām, ģimenes arī palīdzēja viena otrai un draudzīgi pavadīja laiku.

Cīņa par uzvaru kopvērtējumā izvērtās ļoti sīva, un pirmajām divām vietām pat bija vienāds punktu skaits, taču, pateicoties vairāk izcīnītajām pirmajām vietām, par 2016. gada "Sportojošo ģimeņu spieta" uzvarētājiem kļuva komanda "Eglīši", kuras sastāvā bija – Ieva Eglīte, Oskars Eglītis, Emīlija Eglīte, Markuss Jansons, Maruta Eglīte, Raimonds Eglītis un Māris Eglītis. 2. vietu izcīnīja komanda "PuFi" – Inese Pumpura, Ingus Pumpurs, Gundega Pumpura, Alise Pumpura, Eduards Pumpurs, Estere Pumpura, Juris Firsts un Imants Firsts –, savukārt 3. vietā ierindojās komanda "K&Co" – Krišjānis Liepa, Ilze Liepa, Madara Vīgante, Jānis Liepa un Austris Abrenietis. Visas komandas tika pie balvām – galda spēlēm visai ģimenei.