07.09.2016 16:09

Tēva dienā notiks gājiens un muzikāli priekšnesumi

Autors  BNS
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Tēva dienā notiks gājiens un muzikāli priekšnesumi arhīvs

Svinot Tēva dienu, svētdien, 11. septembrī, Rīgā notiks gājiens un dažādi muzikāli priekšnesumi, informēja pasākuma organizēšanas koordinatore Marta Bormane.

Tēva dienas pasākumi sāksies ar svētku gājienu no Brīvības pieminekļa. Gājiena dalībnieki dosies pa Brīvības bulvāri uz Elizabetes ielu, līdz nonāks līdz Krišjāņa Barona ielai, kur gājiens noslēgsies Vērmanes dārzā. Gājiena laikā par muzikālo noformējumu rūpēsies Zemessardzes orķestris.


Vērmanes dārzā visas dienas garumā gaidāmi dažādi muzikāli priekšnesumi un citas aktivitātes. Plkst.12.20 uz lielās skatuves oficiāli tiks atklāta Tēva diena, kam sekos Dailes teātra aktieru ansambļa "Ilga" priekšnesums. Muzikāli un teatrāli priekšnesumi būs arī uz mazās skatuves.

Parka teritorijā ir paredzētas dažādas fiziskas un izklaidējošas aktivitātes, piemēram, stiprākā tēva noskaidrošana spēka aktivitātēs, kāpšana klinšu sienā, šķēršļu joslas pārvarēšana. Tāpat radošajā darbnīcā varēs pagatavot dāvanu tētiem, bet pie fotosienas varēs uzņemt momentfoto, kas arī uzreiz tiks izgatavots, kā arī mieloties ar bezmaksas zupu un piedalīties tētu mīļāko ēdienu konkursos.

Veselības kvartālā ikviens varēs piedalīties vingrošanā un konsultēties ar veselības speciālistiem. Būs arī sarūpēts vīriešu skaistuma stūrītis. Savukārt ikvienam, kas izies noteiktus radošo aktivitāšu punktus, būs iespēja piedalīties loterijā un laimēt dažādas balvas.