27.07.2016 16:22

Veiksmīgi pirkumi: teju 12 000 eiro vērtā "Toyota Yaris" aizceļo uz Baldoni

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Veiksmīgi pirkumi: teju 12 000 eiro vērtā "Toyota Yaris" aizceļo uz Baldoni publicitātes

"Mego" un "Vesko" veikalu tīkla lielās vasaras loterijas galveno balvu – teju 12 tūkstošus eiro vērto automašīnu "Toyota Yaris" – laimēja baldoniete Daina Leveika. "Brīnumi notiek," atzina jaunā auto īpašniece, kad pirmais šoks un pārsteigums par iegūto laimestu bija mazliet pārgājis.

"Tas ir ne tikai liels prieks visai ģimenei, bet pat vēsturisks notikums, jo tas ir lielākais vinnests, kāds mūsu ģimenē līdz šim ir bijis," sacīja Daina. Izrādās, tieši viņas vīrs esot bijis tas, kurš galu galā ir veicis nepieciešamās reģistrācijas un rūpīgi glabājis visus čekus. Kopumā Daina loterijai reģistrēja 35 čekus.


Kā skaidroja loterijas rīkotāji, produktu klāsts šogad bija krietni plašāks un to cenu kategorijas dažādas, tādēļ piedalīties varēja faktiski ikviens veikalu pircējs visā Latvijā. To arī apstiprina Dainas pieredze: "Loterijas produkti bija tie, ko mēs ģimenē lietojam, tādēļ padomājām – kāpēc gan nepamēģināt, ja nu paveicas?"

Loterijā piedalījās šādi produktu zīmoli: "Diženā", "Marienbāde", "Estrella", "Renova", "Oga", "Pepsi", "Balbiino", "Hanzas maiznīca", "Tymbark", "Exporta", "Baltais", "Baltais eko", "Tukuma", "M&M", "Snickers" un "Santa Maria".

"Mego" un "Vesko" loterijā, kas norisinājās no 18. aprīļa līdz pat 10. jūlijam, varēja piedalīties ikviens, kurš iegādājās divus loterijas produktus un reģistrēja čeku loterijas interneta vietnē vai ar īsziņu. Loterijā sacentās 24,5 tūkstoši dalībnieku, kas ir rekordliels skaits, turklāt 52% bija Rīgas un Pierīgas iedzīvotāji. Jaunākajam loterijas dalībniekam bija deviņi gadi, bet vecākajam – 85. Katrs ceturtais loterijas dalībnieks bija 31 līdz 40 gadus vecs, bet 61% no visām reģistrācijām veica sievietes.

Fondā bija 186 dažādas balvas. Trijās izlozēs kopā tika izlozētas 100 veikala "Mego" dāvanu kartes, 35 dāvanu kartes ceļojumiem no "Interlux", 25 "Gotika Auto" degvielas kartes un 25 "Eastcon" ortopēdiskie spilveni, kā arī galvenā balva – automašīna "Toyota Yaris".