18.03.2016 10:49

Atradušies abi Dānijā paudušie jaunieši – jūrmalnieks Edijs un ķekaviete Laura

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
 Atradušies abi Dānijā paudušie jaunieši – jūrmalnieks Edijs un ķekaviete Laura arhīvs

Dānijā pazudušie jaunieši jūrmalnieks Edijs Ivanovs un ķekaviete Laura Bogdane, kuru meklēšanā iesaistījās ne tikai abu jauniešu tuvinieki, bet arī sociālo tīklu lietotāji un pat prese, ir atradušies.

Lauras draudzene Santa Marija Kaufelde portālam "kasjauns.lv" pastāstījusi, ka ceturtdien ar saviem vecākiem esot sazinājies jūrmalnieks Edijs. "Edijs apstiprināja, ka viss ir labi, un apsolīja, ka mājās abi pārradīsies nākamnedēļ, pirmdien. Sīkāku informāciju gan šobrīd nevaru sniegt," skaidrojusi Lauras draudzene Santa.


Vienlaikus viņa arī norādīja, ka arī abu jaunieši vecāki šobrīd ir atviegloti, un nu lielie pārdzīvojumi ir galā. "Vecāki ir gana atviegloti un priecājas, ka šī nervus stindzinošā situācija beigu beigās bijusi vien neliela aizkavēšanās," sacīja Santa.

Jau vēstījām, ka uz Dāniju 21 gadu vecā Laura un 19 gadus vecais Edijs kopīgi bija devušies pagājušajā pirmdienā, 7. martā. Atpakaļ Latvijā jauniešiem bija jāierodas piektdien, 11. martā, taču tā nenotika. Turklāt bažas raisīja arī fakts, ka abu jauniešu mobilie telefoni visu šo laiku bija izslēgti.


Iepriekš:

Mīklainos apstākļos Dānijā pazudusi ķekaviete Laura un jūrmalnieks Edijs. Abu jauniešu vecāki lūdz līdzcilvēku palīdzību