20.12.2014 10:58

Aptauja Mālpilī: Vai jau zināt, ko dāvināsiet tuviniekiem Ziemassvētkos?

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aptauja Mālpilī: Vai jau zināt, ko dāvināsiet tuviniekiem Ziemassvētkos? arhīvs

Lai arī Ziemassvētku vecītim ar dāvanu maisu tā īsti tic tikai mazi bērni, svētku reizē par dāvanām priecājas katrs – gan tas, kurš dāvanas saņem, gan tas, kurš tās tuviniekiem sarūpējis.

Māra, skolotāja:
Jau kopš krīzes gadiem mēs ģimenē esam vienojušiem, ka paši viens otram esam vislielākā dāvana. Tāpēc, kā parasti, Ziemassvētkos sabrauksim visi kopā, satiksimies, parunāsimies, un tā arī būs vislabākā dāvana katram no mums.
Aivars, pasniedzējs:
Mēs savā ģimenē apdāvināšanās ziņā esam stipri pieticīgi. Dažreiz gan sanāk uzminēt tuvinieku slepenākās vēlēšanās, bet citreiz tas tik labi neizdodas. Taču vislabākā dāvana, manuprāt, būtu tāda, lai katram no mums dzīvē ietu kaut mazliet vieglāk.
Gunta, skolotāja:
Zinu gan, par ko katrs ģimenē skaļāk vai klusāk domā. Bet, ja to tagad pateikšu, tad tas vairs nevienam nebūs nekāds pārsteigums. Piemēram, bērni savas vēlēšanās ir izteikuši vēstulē Ziemassvētku vecītim, un tās ir dažādas lietas, kas kalpo sportam, skaistumam un veicina domāšanu.
Jolanta, lietvede:
Es gan zinu, ko katram gribētos. Meita vēlējās slidas, un tās viņai būs. Dēls gribēja speciālos apavus futbola treniņiem. Raugos, lai dāvanās izdotos apvienot pārsteigumu ar lietderīgo. Un, lai arī ģimenē neviens vairs Ziemassvētku vecītim netic, tas prieku par dāvanām nemazina.

Foto - Einārs Binders