25.02.2013 16:12

Ciemiņi no Rīgas iepriecina mazos baldoniešus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Februāra vidū Alberta koledžas (AK) studenti ciemojās pie Baldones novada bērniem, lai kopā ar bērniem, Vinniju Pūku un viņa draugiem svinētu draudzības svētkus.

Jau ceturto gadu pēc kārtas AK studenti strādā pie Labdarības pasākumiem ar lielu cītību, ko velta Baldones novada bērniem, kas nāk no maznodrošinātām ģimenēm. Šogad studenti noorganizēja mazajiem draudzības svētkus ar izrādi, kurā piedalījās Vinnijs Pūks un viņa draugi. Pasākums norisinājās kinoteātrī "Baldone", kura durvis jau trīs gadu laipni šim pasākumam atver kinoteātra direktors Gunārs Zeiferts.

Pēc izrādes, rotaļām un radošajiem darbiem, bērni ar Vinniju Pūku, Ēzelīti, Sivēnu un pārējiem izrādes varoņiem priecājās par dāvināšanas prieku. Dāvanas bērniem palīdzēja sagādāt Alberta koledža un grāmatnīca "Jānis Roze". Svētki turpinājās pie svētku un kārumu galda, ko dāsni palīdzēja noorganizēt "Maxima" un "NP-Foods – "Laima" un "Gutta"". Ar patiesu prieku par pasākumā iegūtajam emocijām padalījās AK studente Elva Žagariņa un AK viesdocente, Baldones novada domes juridiskā dienesta vadītāja Aija Leitāne.

"Ik gadu redzot šo mazo bērnu sejiņas, kas priecājas mūs redzēt un ar patiesu prieku pieņem un saņem visu, ko vien spējam dot, tas rada īstu gandarījumu, ka esi dāvājis kādam prieku, jaukas emocijas un saulainu dienu sirdī un apkārt. Esam ļoti pateicīgi arī atbalstītājiem, jo, pateicoties viņiem, šī diena ir piepildītāka un vēl sirsnīgāka," uzskata E. Žagariņa. Savukārt A. Leitāne zināja teikt, ka saslimušajiem bērniem dāvanas tika aiznestas uz mājām.

Uz pasākumu bija ieradusies arī Baldones novada domes priekšsēdētāja Karina Putniņa, kas ar piemiņas veltēm paldies teica pasākuma organizatoriem.