13.02.2013 11:08

Skolotāja no Mārupes laimē "vabolīti"

Autors  Imants Liepa
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ar šādu skaistuli turpmāk pārvietosies skolotāja no Mārupes  Andra Rožukalne. Ar šādu skaistuli turpmāk pārvietosies skolotāja no Mārupes Andra Rožukalne. No "Apgāds Zvaigzne ABC" arhīva

Pie jauna "VW Beetle" stūres aizvadītās nedēļas nogalē sēdusies Mārupes vidusskolas skolotāja Andra Rožukalne.

 Skolotāja auto laimējusi "Apgāda Zvaigzne ABC" un "Volkswagen Latvija" rīkotajā akcijā "Gribi jauno "VW Beetle"? Nopērc četras grāmatas!" Līdz šim A. Rožukalne stūrējusi savu 1997. gada "VW Passat". 

"Iepriekšējā dienā sūrojos kolēģēm – "pasātiņš" grab un klab, atkal remonts priekšā." Nākamajā dienā notika izloze, un Māris Jansons, "Volkswagen" zīmola vadītājs Latvijā, no visām akcijai iesūtītajiem 21 945 kuponiem izvilka tieši Andras iesūtīto. "Kā izskaidrot, ka no visa tā lielā daudzuma izvēlējās tieši manu? Varēja roka pavirzīties augstāk vai zemāk," komentē Andra.

Kad par laimestu telefoniski paziņoja "Apgāda Zvaigzne ABC" mārketinga nodaļas vadītājs Gints Balodis, Andras reakcija bija: "Jūs jokojat!?" Drīz vien Andra pārliecinājās, ka "dzīvē katras bezizejas galā ir izeja," attiecinot šo atziņu uz sava vecā auto remontu. ""Vabolīte" pati mani izvēlējās," viņa piebilst. Skolotāja loterijas kastītē iemetusi tikai vienu kuponu. "Priekšnojautas par laimestu nebija, tomēr, kad pirms laiciņa plauktā atradu čekus, saglabāju tos līdz akcijas beigām."

"Līdz brīdim, kamēr iesēdos auto, bija sajūta, ka nevar tā būt. Kad laimē svešs cilvēks, liekas – ej nu sazini, kā tur īsti tās izlozes notiek. Lieli laimesti līdz šim nav bijuši ne man, ne tuviniekiem, ne draugiem," stāsta skolotāja. Viņai turpmākajās dienās veltīts tik daudz uzmanības, ka sāpējusi galva. "Skolā jūtos kā superzvaigzne," smejas Andra. Audzināmās 2.c klases skolēni nevarot sagaidīt, kad auto beidzot redzēs savām acīm. Apsolīts izvizināt arī kolēģus. Tomēr uz darbu vabolītes īpašniece, kā ierasts, dodas kājām.

Vadot jauno auto, Andra, kuras autovadītājas stāžs ir vairāk nekā desmit gadu, jūtoties kā zivs ūdenī. "Agrāk ar vīru strīdējāmies, kurš sēdīsies pie stūres, bet tagad viņš vairs nelaužas – katram savs auto!"