20.12.2012 08:24

Numeroloģe: Olainei ir negatīva karma jau kopš pilsētas dibināšanas

Autors  Kasjauns.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Numeroloģe Ineta Ventniece teic, ka Olainei sliktā, kriminogēnā karma jau ir uzlikta kopš pilsētas dibināšanas brīža 1967. gadā un tā pilsētu vajās tik ilgi, kamēr tā pastāvēs. Numeroloģe Ineta Ventniece teic, ka Olainei sliktā, kriminogēnā karma jau ir uzlikta kopš pilsētas dibināšanas brīža 1967. gadā un tā pilsētu vajās tik ilgi, kamēr tā pastāvēs. www.kasjauns.lv

Maniakālā Olaines dūrēja, kurš svētdien sadūra sešus cilvēkus, rīcību noteica trīs sešinieki jeb sātana skaitlis – 666. Pilsētai negatīvs fons jau ir uzlikts kopš tās dibināšanas brīža – 1967. gada 20. februāra.

Par Olainei nolemto kriminogēno situāciju pastāstīja numeroloģe Ineta Ventniece.

Kamēr vien Olaine pastāvēs, to vajās dažādas nelaimes un nesakārtotība, pilsētā bija, ir un būs izteikta kriminogēnā situācija, portālam "Kasjauns.lv" atklāja numeroloģe Ineta Ventniece. Viņa izanalizējusi gan pilsētas dzimšanas datuma, gan 16. decembrī notikušās sešu cilvēku saduršanas numeroloģisko jeb skaitļu vibrācijas fonu, kas nav tas pats labvēlīgākais.

Olaine – nelaimēm nolemto pilsēta?

Olaine pilsētas tiesības ieguva 1967. gada 20. februārī, kad tā no pilsētciemata pārvērtās par pilsētu. Šī pilsētas dzimšanas datuma enerģētisko fonu nosaka skaitlis 2, kas nav tā labākā skaitļu kombinācija. Divnieki liecina par nekontrolējamību, nespēju savākties, tā ir bijusi emocionāli nenoturīga diena, saka I. Ventniece.

To mēs esam sajutuši visu laiku. Olaine ir Rīgas nostūris ar lielām sadzīves problēmām, kurus mūždien pavadījuši dažādi konflikti un noziedzība. Par to liecina arī policijas sniegtā informācija, ka Olainē ir teju vai augstākais narkomānijas līmenis valstī.

"Neviens datums gan nav ne labs, ne slikts," piebilst numeroloģe un skaidro, ka viss atkarīgs no tā, kā konkrētos apstākļus uztver cilvēks, kas mīt konkrētajā vietā.

Olaines dibināšanas datumā dominējošais skaitlis 2 liecina, ka cilvēks šajā pilsētā nejūtas brīvs un ir uztraukts. Divi nosaka, ka šajā vidē dominē alkohols, dažādas atkarības, sekss un vardarbība. Tomēr tas nav kā akmenī iecirsts – vainīga ir sabiedrības nesakārtotība. Ja pilsētā dzīvojošiem būtu augstāks izglītības un dzīves līmenis, tad negatīvās emocijas, agresivitāte, atkarība no apreibinošām vielām izpaustos, piemēram, intīmajās attiecībās vai dabas, skaistuma baudīšanā. Bet, kamēr Olainē būs nesakārtota, industriāla vide, kurā valdīs liels bezdarbs, tajā arī valdīs narkotikas un agresivitāte.

Numeroloģe uzsver, ka negrib aizvainot olainiešus vai cilvēkus, kuri Olainē iegādājušies dzīvokļus, bet pilsētas dibināšanas datuma skaitļu kombinācija liecinot: kamēr tur valdīs zems izglītības līmenis un nesakārtota sociālā vide, olainiešiem būs jāsaskaras ar dažādām likstām, noziedzību, narkomāniju un tamlīdzīgi.

Padomju laikā Olaine tika celta kā padomju strādnieku pilsēta, kurā izmitināt lielajos rūpniecības uzņēmos strādājošos. Un, protams, ka iebraucēji sevi neidentificēja kā konkrētās vietas patriotus. Tāpat Olainē savulaik ārstēja alkoholiķus, un daudziem vēl labā atmiņā ir nostāsti par Olaines profilaktoriju. Pašlaik pilsētā darbojas cietums. Gadu desmitiem pilsēta saskaras ar ekoloģijas problēmām, kuras radījuši padomju laikā sabūvētie ķīmiskās rūpniecības giganti. Tā ka nevar teikt, ka Olaines negatīvo fonu rada tikai kriminogēnā situācija.

Olaines dūrēju vadīja sātana skaitlis – 666

Tikko satraukumu radījis Olaines dūrējs, kurš svētdien laupīšanas nolūkos uz ielas sadūris sešus gājējus. Īsi pirms viņa notveršanas policija aizturējusi vēl kādu dūrēju, kurš pirms nedēļas arī sadūris kādu cilvēku, lai to aplaupītu.

Pirms pāris gadiem visi šausminājās par to, ka Olainē kāds kails vīrietis izlēca pa pirmā stāva logu, ar nazi uzbruka svešai sievietei un nogalināja viņu. Uzbrucējs vēlāk tika atzīts par psihiski nepieskaitāmu.

Kas ir vadījis Olaines dūrēja rīcību? Vai olainiešiem jāuztraucas, ka uz viņu pilsētas ielām ik pa laikam var sastapt kādu ar nazi skraidošu vīrieti?

I. Ventniece izanalizējusi 16. decembrī notikušās traģēdijas fonu. Policijas notvertais varmāka ir dzimis 1966. gadā, un šie datumi (gan 16. decembris, gan 1966. gads) vien liecina par krasi negatīvo fonu, kurā ir trīs sešinieki, kas, kā zināms, ir negatīva ciparu kombinācija jeb, kā tautā sauc, sātana skaitlis. Arī pats 2012. gada 16. decembris ir bijusi diena, kura sevī slēpj agresivitātes fonu, kas norāda un uz negatīvismu un pat sadismu.

Katrā cilvēkā ir slēptā agresija, bet 1966. gadā dzimušajam vīrietim 16. decembrī tā bija sevišķi izteikta un viņa sadisms "nācis ārā". Ventniece teic, ka slepkavnieks nav muļķis, bet gan loģiski domājošs un gudrs cilvēks, bet viņš dzīvē sevi nav spējis realizēt un tāpēc sevi izpaudis agresijā.

Šī gada lielākās traģēdijas

Policijas un prokuratūras hronikas liecina, ka šogad Olainē piedzīvotas ne viena vien krimināla kataklizma, par kurām runāja visas valsts līmenī:

* Februārī sociālajā mājā Olainē pēc nezināmas izcelsmes šķidruma iedzeršanas nomira pieci vīrieši. Policija dzīvoklī atrada piecu litru tilpuma pudeli, kurā bija neliels daudzums zilas krāsas šķidruma. Aculiecinieki pastāstīja, ka viens no bojā gājušajiem esot stāstījis, ka pie atkritumu tvertnēm atradis pudeli ar zilas krāsas šķidrumu un vēlāk savā dzīvoklī pudeles saturu dzēris kopā ar pārējiem bojāgājušajiem.

* Aprīlī jelgavniece, Olaines cietuma darbiniece Elīna Šakurova bija izstrādājusi nelāgu joku, kuras melošanas dēļ sabiedrība tika maldināta ar ziņu par šogad Latvijā piedzimušajiem trīnīšiem, kuriem viņa esot māte.

* Aizdomās par 21 gadu vecas sievietes apliešanu ar ķīmisku šķidrumu, radot viņai ķīmiskus apdegumus, jūnijā aizturēts 1982. gadā dzimis vīrietis.

* Decembra sākumā pasludināts tiesas spriedums bijušā Olaines novada pašvaldības policijas priekšnieka Antona Mikutēna lietā. Rīgas apgabaltiesa viņam par kukuļņemšanu piesprieda trīs gadu cietumsodu ar mantas konfiskāciju, uz pieciem gadiem atņemot tiesības ieņemt amatus pašvaldību iestādēs.

Olaines cietums. Olaines pilsētai labi laiki nav tikuši paredzēti, liecina pilsētas dibināšanas datums. Jau dzimšanas brīdī tika paredzēts, ka Olainē valdīs agresija nesakārtotība un atkarība no narkotikām. Tik ilgi, kamēr neuzlabosies olainiešu izglītības līmenis…Olaines cietums. Olaines pilsētai labi laiki nav tikuši paredzēti, liecina pilsētas dibināšanas datums. Jau dzimšanas brīdī tika paredzēts, ka Olainē valdīs agresija nesakārtotība un atkarība no narkotikām. Tik ilgi, kamēr neuzlabosies olainiešu izglītības līmenis…