28.11.2012 17:57

Sumina Cicerona balvas ieguvēju – Ikšķiles mēru Induli Trapiņu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Svinīgajā domes sēdē tika sumināts Ikšķiles mērs Indulis Trapiņš. Svinīgajā domes sēdē tika sumināts Ikšķiles mērs Indulis Trapiņš. www.ogrenet.lv

28. novembrī Ikšķiles novada domes sēde sākās ar apsveikumiem Ikšķiles novada domes priekšsēdētājam Indulim Trapiņam, kuram Latvijas Zinātņu akadēmijā pasniedza Cicerona balvu.

 

"Man kopā ar kolēģiem bija gods piedalīties šajā pasākumā. Tajā mirklī, kad runāja par Ikšķili un tās mēru Induli Trapiņu, es jutos lepna, ka es piederu Ikšķiles novadam. Indulis Trapiņš ir darījis daudz, lai mūsu novads būtu tāds, kāds ir tas patlaban," uzrunājot klātesošos, teica Ikšķiles novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Inga Šulca.

Kā jau Indulis Trapiņš paudis vēl pirms Cicerona balvas saņemšanas, šis apbalvojums ir visam Ikšķiles novadam. I. Trapiņš pateicās par līdzdalību atzinīgā novērtējuma saņemšanā deputātiem, domes darbiniekiem un speciālistiem. Īpašs paldies domes priekšsēdētāja vietniekam Jānim Rudzītim, kurš, nododot varas grožus tagadējam mēram, bija parūpējies, lai pašvaldības makā būtu visai prāvi iekrājumi un nevajadzētu sākt saimniekot "no nulles".

Ikšķiles pašvaldības priekšsēdētāju balvas piešķiršanai ieteica Latvijas Pašvaldību savienība. Cicerona balvu pasniedz politiķiem, zinātniekiem un publicistikas praktiķiem par veiksmīgu sabiedrības uzrunu, sociālās saliedēšanas ideju paušanu lokālā, nacionālā un starptautiskā mērogā, vēsta portāls "Ogrenet.lv".