13.11.2012 12:46

Raidījuma "SuperBingo" jaunā vadītāja – ķekaviete Ligita

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Novembra izskaņā TV3 raidījums "SuperBingo" piedzīvos pārmaiņas – no 18. novembra esošajiem vadītājiem Armandam Simsonam un Kristai Peseckai pievienosies jauna kolēģe Ligita Mieze.

 

18. novembra rītā TV3 skatītājus no veiksmes spēles "SuperBingo" studijas sveiks jauna vadītāja Ligita Mieze. Viņa nomainīs līdzšinējo vadītāju Elīnu Kokinu, kura vēlas vairāk laika veltīt savam biznesam un tā attīstībai. Iepazīstot jauno vadītāju – L. Mieze ir 27 gadus jauna ķekavniece, kuru dzīvē pavada moto ir vienmēr doties tikai un vienīgi uz priekšu – gan dzīvē, gan karjerā, gan pašizaugsmē. L. Mieze ieguvusi bakalaura un maģistra grādu socioloģijā: "Nepareizā izglītība ievedusi pareizās karjeras sliedēs!" Sevi raksturo kā mērķtiecīgu un spītīgu personību. Viņai patīk rudens, jo tas vienmēr nes jaunas vēsmas dzīvē – šis rudens ar jaunajiem pienākumiem "SuperBingo" ir kā apliecinājums tam.

L. Mieze darba gaitas sākusi kā tirgus pētījumu analītiķe, vēlāk turpinājusi kā reklāmas projektu koordinatore. Viņa strādājusi pie dažādiem televīzijas projektiem, piemēram, Vasaras/Ziemas Olimpiskajām spēlēm, Eirovīzijas, Pasaules/Eiropas futbola čempionātiem un citiem.

Pašlaik darbojas kā mārketinga un pašreklāmas projektu vadītāja un ir arī radio "Spin FM" ētera personība. Viņa kopā ar kolēģi Nauri Brikmani vada izklaidējoši filozofisku raidījumu "Urbānie filozofi". Paralēli visam L. Mieze gandrīz divus gadus vadījusi "Latloto" 5 no 35 un arī "Viking Lotto" televīzijas izlozes, informē Marta Zandersone, mediju grupas "Modern Times Group" sabiedrisko attiecību koordinatore.