11.10.2012 14:37

Ķekavas auklīte Elīza pirmā piedzīvo skaistuma pārvērtības

Autors  Vineta Bērziņa
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ivita Elksne veido kundzes grimu. Ivita Elksne veido kundzes grimu. Ineta Līdace, www.bellafoto.lv

"Apmeklējot Ķekavas pašvaldības aukļu dienesta kursus, radās doma, ka viens no veidiem, kā atgūt jaunus spēkus un gūt svaigu skatījumu uz lietām, ir sniegt kādai no auklēm neaizmirstamu piedzīvojumu – pārvērtības!"

tā stāsta idejas autore Ineta Līdace. "Tā kā esmu arī profesionāla fotogrāfe, nereti novēroju lielo atšķirību, kāda ir, kad sieviete ir bez grima un frizūras, un kāda – ar. Tas prasa tikai nedaudz ieguldījuma, bet atšķirība ir ievērojama vislabākajā nozīmē."

Grima meistare Ivita Elksne:

"Elīzas ādas un acu krāsa pieder vēsajam tipam, tādēļ viņai piestāv vēso pludināto toņu palete. Ņemot vērā cienījamo vecumu, toņiem jābūt siltākajiem no vēsās paletes vai neitrāliem. Ar meikapu pasvītroju kundzes jaukos sejas vaibstus. Lūpu krāsu izvēlējos siltākā tonī, jo tas sejai piedod maigumu. Matiem izmantoju trīs toņus – pamattonī dabīgi gaiši brūnu, šķipsnām tumši brūnu un baltu. Šis krāsojums vizuāli matiem piedod apjomu. Iesaku arī turpmāk pieturēties pie vēso toņu paletes, gan veidojot grimu, gan krāsojot matus."

Stiliste Estere Pumpura:

"Piemeklēju trīs apģērbu komplektus, tika izvēlēti atbilstoši rudens modes tendencēm, dažādām dzīves situācijām, ņemot vērā individuālās auguma īpatnības. Šoruden iedvesma rodama no 40. gadu filmzvaigžņu glamūra līdz 70. gadu lēdijas šikam. Veidojot jauno imidžu, Elīzai izvēlējos siltus rudens toņus apģērbā un aksesuāros, kombinējot ar vīna sarkano un vēsi zaļo toni, padarot komplektu saskaņotu un modernu.

Neatņemama šīs sezonas aktualitāte ir lureksa spīdums, augstpapēžu zābaki, cimdi dažādās krāsās un, protams, sievišķīgums, kas ir nemainīga aktualitāte jebkurā vecumā un dzīves situācijā. Ļoti nozīmīgi ir pareizi izvēlēti aksesuāri, ar kuriem variējot, iespējams tēlu dažādot un padarīt spilgtāku. Elīzas tēla veidošanā izmantoju modernus briļļu ietvarus, rokassomas, auskarus un rokas pulksteni."

Elīzas kundze pēc pārvērtībām:

"Veselu mēnesi gaidīju šīs pārvērtības. Uztraucos, kā nu būs. Bet rezultātā esmu ļoti, ļoti priecīga! Jauns atklājums manā garderobē ir šaura stila bikses un izteikti košas dzīvespriecīgas krāsas!"

Pārvērtību noslēgumā Elīzas kundze saņēma pārsteiguma dāvanas: "Avène" kosmētisko līdzekļu komplektu no "A. Aptieka", "Ņamma" dāvanu karti Ls 5 vērtībā, ziedus no ziedu veikala "Saulespuķe", dāvanu karti četrām Daugmales baseina apmeklējuma reizēm un dāvanu karti Ls 50 vērtībā no t/c "Liiba". Pārvērtības notika skaistumkopšanas salonā "Libelle" (t/c "Liiba" 2. stāvā, tālr. 26530002). Vairāk par pārvērtībām un to gaitu var izlasīt šeit.

UZZIŅAI:

Elīza Tetere (69)
Dzīvesvieta: Ķekava
Nodarbošanās: vecmāmiņa uz izsaukumu
Ģimene: divi bērni, četri mazbērni un kaķis
Horoskopa zīme: Ūdensvīrs
Vaļasprieki: aktīvs dzīves veids, vingrošana, ūdens aerobika, ceļošana, rokdarbi, dārza darbi
Labākās rakstura īpašības: optimisms un izpalīdzība
Ģērbšanās stils: ikdienišķs un ērts
Sapnis: lidot ar gaisa balonu virs Gaujas senlejas
 
Pirms pārvērtībām:                                                                     Pēc pārvērtībām: