06.10.2012 15:32

Mīluļi, kas meklē mājas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)

Daži pūkainie mīluļi no Juglas dzīvnieku patversmes "Labās mājas", pret kuriem liktenis nav bijis labvēlīgs, vēlas tikt pie jauniem un labiem saimniekiem.

Ulla
Trīskrāsu skaistule Ulla (2 gadi) ar jaundzimušu kaķēnu tika izmesta uz ielas. Nu jau viņas meitiņa ir adoptēta un mājās grib doties arī mīlīgā murrātāja Ulla. Viņa ir patiesi skaista, jauka trīskrāsu laimes kaķenīte!
 
Zuze
Piecgadīgā Zuze iepriekš veģetējusi nenormālos apstākļos, līdz cilvēki, kas sunīti atrada, uzskatīja par prātīgāku vest viņu eitanizēt, sak', no turienes nevar iznākt un būt psihiski līdzsvarots suns. Tomēr dakterītei pietika pāris minūšu pakomunicēt ar Zuzīti, lai saprastu – velns nav tik melns, kā to mālē. Un tik tiešām, patversmes maizē atkopusies kā miesās, tā garā, Zuze atklājas kā jauka, sirsnīga, kārtīga sunīte.
 
Brusts
Skaistais, mīlīgais, jautrais un gana aktīvais kaķvīriņš Brusts ir 2,5 gadus vecs. Līdz šim dzīvojis dzīvoklī.
 
Renārs
Vidējā auguma baltmelnais raibulis Renārs vecumā ap gadu ir aušīgs, jestrs, komunikabls suņpuisis, kas nāk no Limbažu puses – tur pieklīdis svešās mājās. Renāru par savu mīluli var saukt cilvēki vai ģimene, kas ar suni arī nodarbosies, jo Renāram tikai par labu nāktu suņu skolas apmeklējums.
 


Par pārējiem patversmes dzīvniekiem, kas meklē jaunas mājas, interesēties pa tālruni 26617636 un vietnē www.patversme.lv.