14.08.2012 16:23

Aicina palīdzēt pamestiem mājdzīvniekiem, nododot makulatūru Līčos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Naudas, ko saņem par 10 kilogramiem makulatūras, pietiek, lai vienu dienu būtu paēdis viens suns vai trīs kaķi. „„Ulubelē” katru dienu ēst prasa vismaz 140 suņi un 60 kaķi, tāpēc patversmes darbinieki būs priecīgi par katru nodoto makulatūras kilogramu,” uzsver „Ulubeles” pārstāvji. Naudas, ko saņem par 10 kilogramiem makulatūras, pietiek, lai vienu dienu būtu paēdis viens suns vai trīs kaķi. „„Ulubelē” katru dienu ēst prasa vismaz 140 suņi un 60 kaķi, tāpēc patversmes darbinieki būs priecīgi par katru nodoto makulatūras kilogramu,” uzsver „Ulubeles” pārstāvji. http://www.ulubele.org

Viscentīgākajiem nevajadzīgā papīra ziedotājiem Rīgas pilsētas dzīvnieku patversme "Ulubele" Līčos sola ielūgumus uz izstādi "Pet Ekspo 2012" septembrī.

Naudas, ko saņem par 10 kilogramiem makulatūras, pietiek, lai vienu dienu būtu paēdis viens suns vai trīs kaķi. ""Ulubelē" katru dienu ēst prasa vismaz 140 suņi un 60 kaķi, tāpēc patversmes darbinieki būs priecīgi par katru nodoto makulatūras kilogramu," uzsver "Ulubeles" pārstāvji.

Patversmē gaida visus papīra un kartona izstrādājumus, izņemot tetrapakas un ēdienu iepakojumus. Uzņēmums "Ekobāze Latvia" tos nogādās otrreizējai pārstrādei un naudu pārskaitīs Līču rūpjubērniem.

Centīgākie, kas uz Līčiem līdz 21. septembrim atgādās 100 un vairāk kilogramu makulatūras (apmēram tik ietilpst vienā vieglās automašīnas bagāžas nodalījumā), saņems dāvanu – ģimenes ielūgumu četrām personām uz izstādi "Pet Ekspo 2012" 22. vai 23. septembrī Ķīpsalā.

"Pet Ekspo 2012" piedāvā plašu mājdzīvnieku, mājputnu un eksotisko dzīvnieku ekspozīciju, starptautiskas suņu un kaķu izstādes, kā arī atrakcijas visu vecumu apmeklētājiem.