26.06.2012 15:16

Bērnus aicina uz vasaras Bībeles skolu Ropažos

Autors  Līga Greiškane
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Attēlam ir ilustratīva nozīme. www.bikerudraudze.lv

No 9. līdz 12. jūlijam Ropažos notiks vasaras Bībeles skola "Iespējamā misija". Uz to aicināti bērni vecumā no sešiem līdz desmit gadiem.

Katru dienu paredzētas dažādas un interesantas aktivitātes, piemēram, spēles, sports, rokdarbi, Bībeles stāsti, skeči un dziesmas. Bībeles skolas aktivitātes paredzētas Ropažu Kultūras un izglītības centra Mazajā zālē, parkā un sporta laukumā, vēsta portāls "Ropaži.lv".

Vasaras Bībeles skola ir īpaši izveidota starpkonfesionāla programma bērniem, kurā caur dažādām spēlēm, radošām nodarbībām un dziesmām bērniem tiek mācīti Bībeles stāsti un vēsts par Dieva mīlestību.

Programmu Latvijā ir adaptējusi Bērnu kristīgās izglītības apvienība, kas pasaulē darbojas kā starptautiskā organizācija "Child Evangelism Fellowship". Dažādas aktivitātes Bībeles skolā paredzētas no pulksten 11 līdz 16. Pirmajā dienā gan vajadzētu ierasties ātrāk, jo reģistrācija sākas no pulksten 10.30.

Pieteikšanas un papildus informācija pie skolas organizatoriem Ilvara un Ketrinas Ieviņiem, tālruņi.: 26805400; 29641855.