12.11.2014 16:27

Siguldietes Kristīnes ilgi gaidītās pārvērtības

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Apģērbu izvēle bija stilistes Lauras Ločmeles un Kristīnes kopējs darbs. Apģērbu izvēle bija stilistes Lauras Ločmeles un Kristīnes kopējs darbs. Publicitātes

"Vienmēr esmu vēlējusies piedalīties kādā pārvērtību pasākumā," atzīst siguldiete Kristīne Paegle un piebilst, ka TV šovos nav piedalījusies tikai tādēļ, ka nevēlas pārāk lielu publicitāti.

Par iespēju ļauties vietējā skaistumkopšanas salona "Patti" speciālistēm Kristīne bijusi ļoti priecīga.

Salona "Patti" oktobra pārvērtībām Kristīni pieteica viņas astoņpadsmitgadīgā meita Dinija, jo uzskata, ka mammas ģērbšanās stils ir bērnišķīgs un nav piemērots viņas vecumam. "Mamma jau sen vēlas, lai kāds stilists viņu pamāca, kā ģērbties, kas būtu jāmaina viņas stilā. Piesakot savu mammu pārvērtībām, vēlos viņai atgādināt, ka viņa ir skaista un viņai nav jākautrējas uzvilkt ko sievišķīgu. Piesakot mammu pārvērtībām, es vēlos viņai pateikties par visu, ko viņa mums ir devusi," pieteikuma vēstulē rakstīja Dinija.

Bērnudārza ”Saulīte” audzinātāja un trīs meitu – Evelīnas, Kitijas un Dinijas – māmiņa Kristīne Paegle ikdienā valkā ērtu, sportisku apģērbu.Bērnudārza ”Saulīte” audzinātāja un trīs meitu – Evelīnas, Kitijas un Dinijas – māmiņa Kristīne Paegle ikdienā valkā ērtu, sportisku apģērbu.



Pārvērtību process ilga trīs dienas, un šajā laikā Kristīne nonāca salona stilistes Lauras Ločmeles rokās: vispirms tika izskatīts un inventarizēts Kristīnes drēbju skapis, tad abas kopā piemērīja un izvēlējās Kristīnei piemērotāko apģērbu komplektu. „"Laura neko man neuzspieda, apģērba izvēle bija mūsu kopīgs darbs," stāsta Kristīne un atzīst, ka viņai paticis pilnīgi viss, kas noticis šo dienu laikā. "Domāju, ikvienai sievietei patiktu, ka viņu tā apčubina."

Tā kā šobrīd modē ir pelēkie toņi, arī salonā "Ieva", kur tika piemērīti tērpi, pārsvarā dominējuši pelēkas krāsas apģērbi. "Gan dažas kolēģes, gan meitas atzina, ka bija gaidījušas krāsainākus tērpus, bet man pašai patika viss, ko izvēlējāmies," atzīst Kristīne un piebilst, ka iegādājusies stilistes ieteiktos svārkus, zilo šallīti un zābaciņus.

”Kristīnei izvēlējāmies arī trikotāžas svārkus ar horizontālu svītru rakstu, kas lieliski saskan ar pelēki svītrainajiem zābakiem, piegulošu tumši zilu džemperi, kas papildināts ar moderna piegriezuma viegli krītošu jaciņu, un neitrālu, tomēr akcentu piešķirošu kaklarotu ar pūci. Somu izvēlējāmies vienkāršu, bet stilīgu – tā ērti izmantojama ikdienā, labi saskaņojas ar kopējo stilu un atbilst Kristīnes vecumam un amatam,” skaidro stiliste Laura.”Kristīnei izvēlējāmies arī trikotāžas svārkus ar horizontālu svītru rakstu, kas lieliski saskan ar pelēki svītrainajiem zābakiem, piegulošu tumši zilu džemperi, kas papildināts ar moderna piegriezuma viegli krītošu jaciņu, un neitrālu, tomēr akcentu piešķirošu kaklarotu ar pūci. Somu izvēlējāmies vienkāršu, bet stilīgu – tā ērti izmantojama ikdienā, labi saskaņojas ar kopējo stilu un atbilst Kristīnes vecumam un amatam,” skaidro stiliste Laura.




Vislielākais pārsteigums gan pašai, gan kolēģēm un ģimenei bijis Kristīnes jaunais matu griezums. "Nu jau visi ir pieraduši, bet sākumā tas bija šoks gan meitām, gan vīram. Arī pati sākumā pārdzīvoju, ka frizētavā uz grīdas paliek tik daudz manu kuplo un lokaino matu, bet es uzticējos frizierei, un rezultāts ir ļoti labs!" stāsta Kristīne un sarunas laikā vairākkārt uzsver: "Esmu ļoti apmierināta!"

Kristīnes jauno izskatu novērtējušas arī viņas kolēģes, un lielākajai daļai "jaunā Kristīne" patikusi. Kristīne nepārdzīvo, ka dažuprāt, garie mati viņai piestāvējuši labāk un tagad viņa izskatoties vecāka. "Vīrs bija ļoti pārsteigts un atzina, ka viņam labāk patikuši gari mati. Viņš arī atzina, ka esmu pārtapusi par biroja vadītāju un neizskatos pēc sevis," stāsta Kristīne un piebilst, ka pati ir ļoti priecīga par jauno frizūru.

Kristīne ir gandarīta par iespēju piedalīties pārvērtībās un iesaka to izmēģināt katrai sievietei. "Ir tik vērtīgi dzirdēt stilista padomus un paskatīties uz sevi no malas! Tagad vairāk piedomāju pie apģērba, ko izvēlos, un cenšos izvairīties no melnas krāsas, kā to ieteica Laura."

Pārvērtību noslēgumā Kristīni gaidīja pārsteigums kafejnīcā "Mr. Biskvīts". Tur mammu ar ziediem gaidīja meitas Kitija un Dinija. Dāvanā no kafejnīcas katra saņēma gardu kūku un dzērienu.

Stiliste Laura Ločmele uzlika grimu un apģērbu salonā ”Ieva” piemeklēja sievišķīgu, ķermeņa proporcijām atbilstošu tērpu – piegulošu trikotāžas kleitu ar raibu rakstu, kas izceļ slaidās kājas, bet optiski mazina ķermeņa augšdaļu. Kleita papildināta ar moderna piegriezuma viegli krītošu jaciņu un garenu kaklarotu, kas Kristīnes augumu kopskatā šķietami pagarina.Stiliste Laura Ločmele uzlika grimu un apģērbu salonā ”Ieva” piemeklēja sievišķīgu, ķermeņa proporcijām atbilstošu tērpu – piegulošu trikotāžas kleitu ar raibu rakstu, kas izceļ slaidās kājas, bet optiski mazina ķermeņa augšdaļu. Kleita papildināta ar moderna piegriezuma viegli krītošu jaciņu un garenu kaklarotu, kas Kristīnes augumu kopskatā šķietami pagarina.
 
Pārvērtību dalībniecei tērps un aksesuāri no apģērbu salona "Ieva" Siguldā, Pils ielā1, zābaki no veikala "Apavi un apaviņi" Siguldā, Ausekļa ielā 5.